Ledige stillinger
3F Fagbladet søger journalist - vikariat
Titel:
Journalist
Afdeling:
Kommunikationsafdelingen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen

Ved du hvorfor du blev journalist?

Og var det noget med at sætte dagsorden, tale den lille mands sag og afsløre uretfærdighed? Så læs lige her:

Vores gode cavling-nominerede kollega skal på en lang barselsorlov. Derfor har vi et superspændende journalist-vikariat til en sulten, ambitiøs og idealistisk journalist, der brænder for det samme som os.

Vikariatet løber i 13 måneder.

Vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi vil sætte dagsordener om det faglærte og ufaglærte arbejdsmarked, som de fleste andre medier overser. Når vi siger at vi vil sikre at social uretfærdighed bringes frem i lyset. Og vi insisterer på, at vores journalistik både skal oplyse og skabe forandring. 

Arbejdsopgaverne: Vi tilbyder dig en arbejdsplads med masser af muligheder for at bruge tid på dine historier. Og det er rigtigt spændende for os, hvis du også har lyst til at udfordre og inspirere vores redaktion. Er du eksempelvis særligt dygtig til at tænke i både lyd og billeder? Har du nye ideer til at bruge SoMe i både research og til spredning af dine historier. Eller har du en helt tredje journalistisk X-faktor, du kan inspirere os med – så er det alt sammen et stort plus.

Vi er en stor og erfaren redaktion med tradition for at grave dybt. Vi udgiver både et stort magasin, daglige netnyheder, podcast, levende billeder og større graverprojekter, der kan omfatte lidt af det hele.
 
Om dig: Det er ikke vigtigt for os, om du er mand eller kvinde – ung eller gammel. Om du har lang eller kort erfaring som journalist. Det er til gengæld vigtigt, at du er dygtig, vil vores stof og har masser af gnist og journalistisk virkelyst.  
 
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station. 

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Thomas Hundsbæk på telefon 53 88 55 75 eller Jonas Højlund 29 16 42 10.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi behandler ansøgningerne løbende og forventer at afholde ansættelsessamtaler fra den 1. august. Så send gerne din ansøgning og CV hurtigst muligt. Aller senest den 19. august 2022. 

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
 
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt