Ledige stillinger
3F søger kampagnemedarbejder
Titel:
Kampagnemedarbejder
Afdeling:
Kommunikationsafdelingen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Kan du skære skarpe budskaber til digitale platforme?
Kan du tænke i formater, tilrettelægge, filme og klippe voxpops, interviews og andre indslag? Elsker du at kommunikere hurtigt, præcist, fængende og med stort overskud på alle digitale platforme, og har du tæft for strategi og kampagnetænkning? Så skal du da være vores nye kollega i 3F’s sociale medie- og kampagneteam.

Som vores nye kollega er du med til at udvikle, producere og eksekvere indhold og kampagner om alt fra politiske mærkesager, udfordringer i arbejdslivet, overenskomstforhandlinger, eller om hvordan man udfylder et dagpengekort. Du får ansvaret for, at det indhold, vi udvikler, kommer bedst ud på vores mange kanaler. Du er ikke bange for at tage fat – heller ikke når opgaven er mindre og intern.

Du er indholdskreatør til fingerspidserne og formår at føre dine tanker ud til køreklart indhold. Din hjerne er krøllet, og du synes, at det er fedt at omsætte komplekse ting til let og interessant info. Du bliver glad i låget ved tanken om at arbejde i en stor organisation, som er politisk styret, og som dagligt er med til at sætte dagsordener. Du sætter en dyd i at rykke hurtigt på opgaver og har en vis portion struktur med på arbejde, da vi arbejder hurtigt – hele tiden med fokus på at lave det bedste indhold til vores målgrupper.
Arbejdsopgaverne:

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være, at koordinere og varetage deling af indhold på tværs af platforme. Derudover vil dine arbejdsopgaver være:

 • udvikling og produktion af indhold – særligt til 3F’s sociale mediekanaler
 • caste og finde cases blandt vores kæmpe netværk og medlemsskare til forskellige indsatser
 • versionering af indhold til udgivelse på 3F.dk, nyhedsbreve, SoMe kanaler, internt/eksternt
 • tænke kampagnekoncepter – store som små.

Du bliver en del af 3F’s kampagne og medlemskommunikations team. Vi er et travlt og ambitiøst team, der løser opgaver inden for medlemskommunikation, events, 3F Superliga samt indhold og kampagner, hvor sidstnævnte er det team, du bliver en del af. Vi har det sjovt og er en uhøjtidelig arbejdsplads, hvor der er plads til at prøve nye idéer af.

Om dig:

Vi forventer at du synes det er spændende og har forståelse for at arbejde i en politisk organisation, samt at du:

 • er journalist eller kommunikationsuddannet – måske er du noget helt tredje - og har mindst 2 års erfaring med video, tekst- og indholdsproduktion
 • er vant til at tænke i det visuelle udtryk både digitalt, på print eller levende billeder
 • er ferm til at optage og klippe – gerne i Premiere Pro
 • er initiativ- og idérig i udviklingen af relevant og interessant indhold
 • arbejder struktureret, hurtigt og engageret både med korte deadlines, men også rutineopgaver.
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Louise Stræde Thomsen på mail louise.thomsen@3f.dk eller telefon 88 92 00 72.
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest den 16. august kl. 9.00. Inkluder evt. eksempler på relevant materiale, du kunne have lyst til at vise os.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt