Ledige stillinger

Konsulent


Titel:
Konsulent
Afdeling:
Den Offentlige Gruppe
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Brænder du for at forbedre de ufaglærtes og faglærtes muligheder og rettigheder på arbejdsmarkedet? Har du et godt kendskab til det offentlige arbejdsmarked med overenskomster og arbejdstidsaftaler? Og er dine formidlingsevner og forhandlingskompetencer i top? Så er jobbet som konsulent i Den Offentlige Gruppe i 3F måske noget for dig. Jobbet er tidsbegrænset til 2 år.

Den Offentlige Gruppe er en af de 6 faglige grupper i 3F, og tæller cirka 34.000 medlemmer, som enten arbejder i stat, regioner eller kommuner. Medlemmerne arbejder blandt andet som gartnere, specialarbejdere, håndværkere, tekniske servicemedarbejdere, tekniske serviceledere, kirkegårdsansatte, forsvarsarbejdere, omsorgsmedhjælpere, pædagogiske assistenter, rengøringsassistenter og serviceassistenter. 
 
Hovedarbejdsopgaver

Som konsulent i Den Offentlige Gruppe indgår du i et team af konsulenter, der støtter de politisk valgte. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af at repræsentere tværfagligt samarbejde internt og eksternt samt ved 

  • forberedelse og deltagelse i overenskomstforhandlinger
  • forberede og rådgive de politisk valgte
  • formidle og undervise
  • projektstyring
  • løn- og arbejdstidsberegninger
  • initiere /arbejde med opgaver afledt af overenskomstforhandlinger f.eks. døgnarbejdstid, dagarbejdstid, med mere.
 
Vi forventer, at du:
  • er struktureret og kommunikerer præcist både i tale og på skrift 
  • har gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og evne for at finde løsninger i såvel daglige arbejdsopgaver som i politiske situationer
  • evner at bevæge dig ubesværet fra det strategiske niveau til den daglige drift 
  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. akademisk uddannelse eller solid erfaring fra lignede job.
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til gruppeformand Lydia Callesen på mail lydia.callesen@3f.dk eller telefon 8892 0150.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest mandag den torsdag den 16. september kl. 9.00
Det forventes at der afholdes ansættelsessamtaler i uge 38. Der anvendes personprofiltest i rekrutteringsprocessen. 

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen
Kontakt