Ledige stillinger
3F søger konsulent til organiseringsindsats
Titel:
Konsulent
Afdeling:
Byggegruppen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Har du erfaring med organisering? Arbejder du selvstændigt, systematisk og målrettet? Og vil du være med til at styrke organiseringsindsatsen i 3F Byggegruppen? Så er du måske vores nye konsulent!

Byggegruppen er en af de 6 faglige grupper i 3F. Medlemmerne er bl.a. beskæftiget inden for jord- og betonarbejdere, murere, maskinførere, asfaltarbejdere, tagdækkere, brolæggere, stilladsarbejdere, tømrer, glarmestre, tagdækkere, tækkemænd og gulvlæggere.

Stillingen er en 3-årig projektansættelse med mulighed for forlængelse.
Hovedarbejdsopgaver:

Du vil blive ansat i Byggegruppen i 3F Forbundshuset, men du skal være indstillet på, at have hele landet som din arbejdsplads. Opgaverne vil primært være, at:

 • opbygge struktur på organiseringsindsatsen i Byggegruppen. Organiseringsindsatsen er målrettet danske og udenlandske medarbejdere, herunder udvalgte brancher, i samarbejde med styregruppen
 • samle organiseringsindsatsen overfor danske og udenlandske medarbejdere, sådan at der bliver en rød tråd gennem indsatserne
 • servicere afdelinger ift. at hjælpe deres egne handlingsplaner i mål. Herunder rådgivning og vejledning, facilitere optræning af fagligt ansatte/TR/AMR mm.
 • hjælpe afdelinger med relevant analysemateriale, som kan danne baggrund for indsatsområder
 • opsamle og videndele erfaringer og metoder på tværs af afdelinger og brancher.

Du vil ligeledes skulle:

 • hjælpe med at udpege brancher og firmaer til særlig indsats. Indgå som gruppens kontakt til afdelingen i processen, i samarbejde med forbundets organiseringsindsats
 • samarbejde med forbundets organiseringsindsats ift. at der bliver uddannet ambassadører fra byggepladserne ud fra tanken ”kollega organiserer kollega”
 • gennemgå evalueringsrapporter fra ’projekt store byggepladser’ for at uddrage læring, som sammen med relevant materiale fra forbundets organiseringsindsats kan udbredes til Byggegruppens område og afdelinger i 3F.
Om dig:

Vi forventer at du har en baggrund med kendskab til organisering, samt at du har gode samarbejdsevner og ser muligheder frem for begrænsninger. Derudover forventer vi at du:

 • kan arbejde selvstændigt og er ansvarlig
 • kan arbejde grundigt, systematisk og målrettet
 • er rolig og bevarer overblikket – også i pressede situationer
 • har flair for IT og kendskab til MSOffice pakken
 • kan udvikle og sætte retning på gruppens organiseringsindsats.
Vi tilbyder: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station, men du skal være indstillet på, at dit arbejde kommer til at foregå i hele landet.

Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til Rasmus Klein–Gunnarson på tlf. 88 92 02 10.
Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.
Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest den 1. december kl.9:00.

Det forventes at der afholdes første ansættelsessamtaler den 5. december og anden ansættelsessamtaler den 12. december. Tiltrædelse er med start den 1. februar 2023.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.

Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.

Læs mere om os på www.3f.dk.

Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt