Ledige stillinger
3F søger ledelses- og forhandlingskonsulent til Den Offentlige Gruppe
Titel:
Ledelseskonsulent
Afdeling:
Den Offentlige Gruppe
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Brænder du for politisk rådgivning? Har du kendskab til fagbevægelsen? Har du stærke og mundtlige kommunikationsevner? Har du et godt kendskab til det offentlige arbejdsmarked med overenskomster og aftaler? Og er dine formidlingsevner og forhandlingskompetencer i top? Så er jobbet som ledelses- og forhandlingskonsulent i Den Offentlige Gruppe måske noget for dig?

Den Offentlige Gruppe er en af de 6 faglige grupper i 3F, og tæller cirka 34.000 medlemmer, som enten arbejder i stat, regioner eller kommuner. Medlemmerne arbejder blandt andet som gartnere, specialarbejdere, håndværkere, tekniske servicemedarbejdere, tekniske serviceledere, kirkegårdsansatte, forsvarsarbejdere, omsorgsmedhjælpere, pædagogiske assistenter, rengøringsassistenter og serviceassistenter.
 
Hovedarbejdsopgaver:

Som ledelses- og forhandlingskonsulent i Den Offentlige Gruppe indgår du i et team af konsulenter, der støtter de politisk valgte. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af at repræsentere tværfagligt samarbejde internt og eksternt samt ved:

 • udfærdige mødeforberedelse til gruppeformanden
 • deltagelse og forberedelse af overenskomstforhandlinger
 • forberede og rådgive de politisk valgte
 • formidle og undervise
 • projektstyring
 • initiere/arbejde med opgaver afledt af overenskomstforhandlinger.
 
Om dig

Vi forventer, at du:

 • er struktureret og kommunikerer præcist både i tale og på skrift
 • har gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og evne for at finde løsninger i såvel daglige arbejdsopgaver som i politiske situationer
 • evner at bevæge dig ubesværet fra det strategiske niveau til den daglige drift
 • er politisk og strategisk tænkende, og har erfaring med samarbejde/rådgivning af en politisk ledelse
 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund f.eks. akademisk uddannelse eller lignende.
 
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station. 

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte gruppeformand Lydia Callesen på mail lydia.callesen@3f.dk eller telefon 3035 3471.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest fredag den 10. februar 2023 kl. 9.00.

Vi forventer at afholde 1. samtaler onsdag den 15. februar og 2. samtaler torsdag den 23. februar 2023. Tiltrædelse hurtigst muligt. Der anvendes personprofiltest i ansættelsesprocessen.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt