Ledige stillinger
3F søger medarbejder til Callcenter
Titel:
Medarbejder til Callcenter
Afdeling:
Call center
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Har du et enestående servicegen? Søger du et deltidsjob (gerne flexjob)? Og har du en brændende lyst til at servicere vores medlemmer? Så er jobbet her måske noget for dig.

Som landets største fagforening håndterer 3F dagligt mange opringninger fra især medlemmer. For at servicere vores medlemmer bedst muligt søger vi en fleksibel medarbejder, der kan hjælpe med at håndtere opkald, særligt i peakperioder. Udover opkald til Forbundshuset, håndterer callcentrets 16 medarbejdere også opkald til 30 lokale 3F-afdelinger.
Arbejdsopgaverne: Arbejdet består i at håndtere indgående og udgående opkald for vores callcenter. Din opgave bliver overvejende indgående opkald. Du vil få en grundig introduktion til arbejdet og de systemer, som vi bruger.

Arbejdstiden er 15-25 timer om ugen. Du vil kende din vagtplan 10 uger frem. Vagter er som udgangspunkt placeret mandag – fredag mellem kl. 9 og 16.
Om dig:

Vi forventer at du kan tale dansk og engelsk, samt meget gerne flere sprog. Derudover forventer vi at du har lyst til at tale med medlemmer, samt at du:

  • er serviceminded og imødekommende
  • har forståelse for det faglige arbejde
  • er fortrolig med at arbejde i forskellige it-systemer
  • arbejder vedholdent og er god til at bevare overblikket i pressede situationer
  • kommunikerer klart.
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte Helle Ertner-Tevil på mail helle.ertner@3f.dk eller telefon 88 92 00 59.
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest mandag den 22. august 2022, kl. 9:00.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 24. august 2022.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 260.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier.
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt