Ledige stillinger
3F søger sekretær til Byggegruppen
Titel:
Sekretær
Afdeling:
Byggegruppen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Vil du være med til at gøre Danmarks stærkeste fagforening endnu mere markant? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Hylder du klassiske sekretærdyder som omhyggelighed, struktur, selvstændighed og ansvarlighed? Så er du måske vores nye sekretær i Byggegruppen?

Byggegruppen er en af de 6 faglige grupper i 3F. Medlemmerne er bl.a. beskæftiget inden for jord- og betonarbejdere, murere, maskinførere, asfaltarbejdere, tagdækkere, brolæggere, stilladsarbejdere, tømrer, glarmestre, tagdækkere, tækkemænd og gulvlæggere.

Du bliver en del af en gruppe på 40 medarbejdere fordelt på gruppeformand, forhandlingssekretærer, konsulenter, sekretærer og elever.

Det forventes, at alle medarbejdere tager initiativ og ansvar, og at alle er med til at føre den vedtagne vision i 3F og de aftalte mål for arbejdet ud i livet.
Hovedarbejdsopgaver:

Opgaverne er mangeartede og sker i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i et team på 4. Du vil indgå i de daglige opgaver på lige fod med resten af teamet og opgaverne vil primært være:

 • elektronisk registrering af data
 • elektronisk sagsbehandling
 • forberedelse af materiale til arbejdsretten og faglige voldgifter 
 • renskrivning af korrespondance
 • øvrigt kontorarbejde, telefonpasning og elektronisk kalenderstyring.
Vi forventer, at du:

Kan arbejde selvstændigt men også som holdspiller i et team, er ansvarlig og bliver motiveret af at arbejde i et foranderligt miljø med mange forskellige opdragsgivere samt at du:

 • har et godt kendskab til it og er god til at sikre høj datakvalitet ved registrering
 • har et positivt livssyn og humoristisk sans
 • kan arbejde grundigt, systematisk og målrettet
 • er service-, samarbejdsorienteret og fleksibel
 • er god til at formulere dig og behersker det danske sprog
 • er rolig og bevarer overblikket – også i pressede situationer.
Hos os får du: Faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Flere oplysninger om jobbet fås ved henvendelse til teamleder Rasmus Klein-Gunnarson på telefon 8892 0210.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi behandler ansøgninger løbende så send din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at klikke på ”søg stillingen”. Vi skal senest have din ansøgning mandag den 16. juni 2023 kl. 12.00.

Det forventes at der holdes ansættelsessamtaler fredag den 23. juni 2023. Der kan indgå personprofiltest i ansættelsesprocessen og det forventes at 2. samtale bliver holdt mandag den 3. juli 2023.

Tiltrædelse 1. september 2023.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her:
Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 260.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.
 
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt