Ledige stillinger

Sekretær


Titel:
Sekretær
Afdeling:
Transportgruppen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Vil du være med til at gøre Danmarks stærkeste fagforening endnu mere markant? Er du kontoruddannet og ved du, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation? Hylder du klassiske sekretærdyder som omhyggelighed, struktur, selvstændighed og ansvarlighed? Så er du måske vores nye sekretær i Transportgruppen.

Transportgruppen er en af de 6 faglige grupper i 3F. Medlemmerne er beskæftiget inden for chaufførfaget, lager, søfart og fiskeri.

Du bliver en del af en gruppe på 30 medarbejdere fordelt på gruppeformand, forhandlingssekretærer, konsulenter, sekretærer og en elev.

Det forventes, at alle medarbejdere tager initiativ og ansvar og ved, hvad der skal til for at arbejde i en politisk styret organisation samt have et afklaret syn på fagbevægelsen.
 
Hovedarbejdsopgaver:

Opgaverne er mangeartede og sker i tæt samarbejde med dine øvrige kolleger i sekretariatet. Opgaverne vil primært være:

  • elektronisk sagsbehandling
  • korrektur og renskrivning af korrespondance
  • øvrigt kontorarbejde som bl.a. mødeplanlægning og kalenderstyring. 
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station. 

Har du spørgsmål til jobbet, så ring til næstformand Flemming Overgaard på telefon 2422 1559 eller Anja Jaque på telefon 8892 0306 eller på mail anja.jaque@3f.dk.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi behandler ansøgninger løbende så send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” dog senest torsdag den 23. september 2021 kl. 9.00. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 28. september 2021. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
 
Søg stillingen
Kontakt