Ledige stillinger
3F søger skarp konsulent til EU-teamet i Bruxelles
Titel:
Konsulent til EU-teamet
Afdeling:
EU-sekretariatet
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
I 3F arbejder vi for at bedre Europa, der både er fair for lønmodtagere, erhverv, klima og borgere. Et Europa, hvor vi udvikler det europæiske projekt, løfter lønmodtagerne og samtidig værner om de nationale aftalemodeller.

Som konsulent i 3F’s EU-team får du en enestående mulighed for at bidrage til dette vigtige arbejde og gøre en stor forskel i et lille team i Danmarks største og stærkeste fagforening.
 
Velkommen til 3F’s EU-team Som konsulent vil du indgå i 3F’s EU-team, der består af 3F’s EU-chef, to konsulenter og en praktikant. EU-teamet understøtter 3F’s EU-interessevaretagelse i København og Bruxelles i tæt samarbejde med kollegaerne i 3F’s forbundshus i København. EU-teamets arbejde er således at sikre indflydelse på de mange EU-initiativer, der påvirker 3F-ernes arbejdsliv og privatliv.

Siden 2018 har 3F haft sit eget Bruxelleskontor placeret i hjertet af Bruxelles i et hyggeligt og kollegialt kontorfællesskab bestående af en række andre danske Bruxellesbaserede organisationer, herunder Fagbevægelsens Hovedorganisation, Landbrug og Fødevarer, Mejeriforeningen, Danske Slagterier m.fl.

3F’s EU-team referer politisk til 3F’s Europapolitisk ansvarlige og formand for 3F’s Grønne Gruppe, Peter Kaae Holm. Den daglige-faglige og personalemæssige reference er til EU-chefen Nadja Abelgren Olsen, der ligesom Peter er fysisk placeret i København. De har begge løbende rejseaktiviteter til Bruxelles, ligesom den Bruxellesbaserede del af EU-teamet har rejser til København.
 
Hovedopgaver:

Som konsulent i 3F’s EU-team vil du skulle understøtte 3F’s strategiske EU-interessevaretagelse og overvåge udviklingen af EU’s social- og arbejdsmarkedspolitiske dagsorden. Derudover skal du:

 • have selvstændigt ansvar for varetagelse af egne sagsområder
 • varetage løbende formel og uformel dialog med nøglepersoner i relevante instanser
 • bidrage til udarbejdelse af policypapirer, strategi, høringssvar og faktaark til brug for interessevaretagelse
 • facilitere netværksaktiviteter, debatmøder og konferencer
 • medvirke til afrapportering af kvartalsbasis til 3F’s EU-udvalg.
 
Om dig

Du har erfaring med europæisk politik, en veludviklet politisk tæft og stærke samarbejds- og netværksevner. Herudover:

 • kan du arbejde selvstændigt og trives med ansvar
 • har du skarpe skriftlige og mundtlige kompetencer
 • kan du strukturere dine opgaver og bevare et godt humør i en til tider travl hverdag
 • er du samarbejdsorienteret og trives med mange forskellige typer mennesker og fagligheder
 • har du en relevant akademisk uddannelse
 • har du gode sprogkundskaber og som minimum flydende dansk og engelsk i skrift og tale, men også gerne kendskab til fransk eller tysk.
 
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du lokalansat i Belgien under ordnede og attraktive vilkår. Arbejdsstedet er således 3F’s EU-kontor i Bruxelles, men der må påregnes rejseaktiviteter til København.

Har du spørgsmål til jobbet, så kan du kontakte EU-chef Nadja Abelgren Olsen på telefon +45 6025 3472.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest fredag den 3. februar 2023 kl. 9.00. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 8. februar i København. Anden samtale ventes afholdt 15. februar ligeledes i København. Der anvendes personprofiltest i ansættelsesprocessen.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt