Ledige stillinger

3F søger studentermedhjælper til arbejde med sundhed


Titel:
Studentermedhjælper
Afdeling:
Foreningsdemokrati, Ungdom og Regioner
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Er du studerende med interesse for det sundhedsfaglige område? Er du initiativrig? Brænder du for at gøre noget ved den store ulighed i sundhed? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til en tidsbegrænset stilling med udløb 31. december 2022

3F arbejder målrettet på at skabe mere lighed i sundhed og på at sikre, at ikke mindst de kortuddannede med det fysisk hårde arbejde også kan få et godt og langt arbejdsliv, samt gode leveår efter arbejdslivet.

Vi søger en studentermedhjælper, som via analyser og faglige indspark kan bidrage aktivt til, at 3F har en stærk profil på dette område. Stillingen er placeret i et Sundheds Team i sekretariatet ”Foreningsdemokrati, Ungdom, Regioner”. Du vil primært samarbejde med de to konsulenter, som dagligt arbejder med sundhedsområdet. Sammen vil I sikre, at 3F internt såvel som eksternt er i stand til at levere de nødvendige input og initiativer til, hvordan vi kan mindske uligheden i sundheden og dermed skabe flere gode leveår for 3F´s medlemmer.

Du vil konkret skulle arbejde med et igangværende projekt ”første gang glemmer du aldrig”, som via mentorer og netværk skal være med til at styrke elever/lærlinge mentalt til deres første møde med arbejdsmarkedet.
Foruden ovenstående vil du også sammen med dine kollegaer i afdelingen indgå i det praktiske arbejde omkring planlægning og udførelse af en række aktiviteter og små projekter. Der er således tale om såvel faglige og politiske som mere praktiske opgaver.
Vi forventer at du:

Har erfaring for eller interesse i at drive projekter. Kan arbejde selvstændigt og tage initiativ under supervision. Derudover forventes, at du:

  • er studerende på en sundhedsfaglig linje med særligt kendskab til og interesse for analyse og samfundsøkonomi, eller har en studiefaglig baggrund indenfor statistik og samfundsøkonomi og har interesse i sundhed
  • er interesseret i samfundsforhold – specielt ulighed, senior-, og sundhedspolitik
  • er i stand til at analysere og skriftligt bidrage med faglige/politiske indspark
  • har erfaring med brug af Excel eller Tableau.

Arbejdet som studentermedhjælper vil desuden indebære en vis grad af forefaldende arbejde såsom gennemlæsning af rapporter, kopiering, pakkeforsendelser, mm.

Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen med fleksibilitet i forhold til studie og eksamener. 

 
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station. 

Har du spørgsmål til jobbet kan du kontakte sundhedspolitisk konsulent Peter Faarbæk på 8892 0376 eller mail peter.faarbaek@3f.dk eller sundhedskonsulent Una Arnbjørn på 8892 0386 eller mail una.arnbjorn@3f.dk.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest mandag den 24. januar 2022 kl. 9.00. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler fredag den 28. januar 2022. Tiltrædelse den snarest muligt.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
Søg stillingen
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt