Ledige stillinger

Studentermedhjælper


Titel:
Studentermedhjælper
Afdeling:
AUI - Arbejdsmarked, uddannelse og Integration
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Er du studerende? Er du skarp til at kommunikere? Har du interesse for etniske minoriteters rettigheder og organisering? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i 3F’s integrationspolitiske enhed.

3F Integrationspolitiske enhed er en del af 3F-sekretariatet for AUI – Arbejdsmarked, Uddannelse og Integration. Sekretariatets opgaver er brede og omhandler politikudvikling i 3F samt servicering af organisationen i faglig ekspertise.
 
Hovedansvarsområder:

Du vil blive en del af et mindre team, der beskæftiger sig med opgaver, som relaterer sig til varetagelsen af etniske minoriteters rettigheder og organisering. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • tilrettelæggelse og afholdelse af konferencer, kursus- og uddannelsesforløb
  • udarbejdelse af foldere og notater om området
  • udarbejdelse af statistik og medlemsscreeninger
  • ad hoc-opgaver i forbindelse med diverse projekter.
 
Vi forventer, at du
  • har gode faglige kvalifikationer og kan arbejde selvstændigt
  • har mulighed for rejseaktivitet rundt i landet samt aften- og weekendarbejde
  • er interesseret i forhold som integration, forskelsbehandling og mangfoldighed
  • er velformuleret og meget skrap til at kommunikere, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk og gerne et tredje sprog
  • har gode kvalifikationer indenfor analyser og statistik
  • er rutineret it-bruger og fortrolig med MS Office-pakken.
 
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station. 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til konsulent Anthony Sylvester, e-mail anthony.sylvester@3f.dk, telefon 8892 0381, eller sekretariatsleder Kaj Andersen, e-mail kaj.andersen@3f.dk, telefon 8892 1086.

Arbejdstid: Arbejdstiden er 15 timer om ugen, som tilrettelægges fleksibelt i forhold til din undervisning og eksaminer.  Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest torsdag den 30. september 2021 kl. 9.00. 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 7. oktober 2021. Tiltrædelse hurtigst muligt og gerne senest 1. november 2021.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
Søg stillingen
Kontakt