Ledige stillinger

3F søger to økonomimedarbejdere


Titel:
Økonomimedarbejder
Afdeling:
Hovedkassererkontoret
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Finder du glæde og motivation i at arbejde med tal og bogføring? Kan du lide at kommunikere og hjælpe andre med deres regnskabsmæssige problemstillinger? Så er det lige dig vi mangler i 3F’s økonomiafdeling.  

Din placering vil i første omgang blive i det team som varetager forbundets bogholderi, men du skal være indstillet på senere at indgå i andre arbejdsopgaver i økonomiafdelingen. 

Arbejdsdagene er dermed varierede, og vi forestiller os derfor, at du trives med at have mange bolde i luften og kan håndtere forskelligartede ad-hoc opgaver. Din primære placering vil være på et fælleskontor med 7 andre medarbejdere, men du vil indgå i en stor økonomiafdeling på knapt 30 personer. 
 
Arbejdsopgaverne:

Opgaverne i selve bogholderiet er mangeartede og spænder bredt fra bogføring af dagens bankposter, herunder:

  • kontingentfiler
  • debitorer- og kreditorbogholderi
  • rejseafregning
  • afstemning af bank,
  • udgifts- og balancekonti mv. 

Hertil kommer, at vi er i proces med at udvide vores Regnskabsservice. I Regnskabsservice udfører vi en række løn- og regnskabsmæssige opgaver for – og i samarbejde med - vores lokale afdelinger. Du skal sammen med de øvrige kollegaer være med til at sikre fremdrift og videreudvikling af vores Regnskabsservice. 

 
Om dig Vi forventer, at du har en uddannelse indenfor økonomi og regnskab, eller har flere års erfaring med bogholderiopgaver. Du er igangsætter, udadvendt og har nemt ved at samarbejde/kommunikere med andre i organisationen. Vi er i gang med at udvikle, effektivisere og automatisere en del af vores arbejdsgange, det er derfor vigtigt at du ønsker at udvikle dig, og har mod på at komme med forbedrings- og optimerings ideer. 

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til økonomisystemet Finance and Operations samt er en erfaren bruger af MS Office, særligt Excel da meget arbejde foregår ved ind- og udlæsning af Excel filer. Kendskab til lønopsætning, lønkørsler mv. er en fordel, da dette kan blive et fremtidigt arbejdsområde, men det er ikke et krav.
 
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station. 

Har du spørgsmål til jobbet, så ring til fagansvarlig Jeanette Grønnemose på telefon 8892 0815 eller fagansvarlig Camilla Lander på telefon 8892 0837.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest fredag den 15. oktober 2021 kl. 12.00. 
 
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 25. oktober 2021 og evt. 2. samtaler 27-28. oktober 2021. 

De to stillinger har tiltrædelse henholdsvis snarest muligt samt 1. februar 2022.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
 
Søg stillingen
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt