Ledige stillinger
3FA søger konsulent
Titel:
Konsulent
Afdeling:
A-kassen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen

Er du vores nye sprinter i a-kasse-regler og digital udvikling?
Vi søger dig, der kan reglerne på fingrene og nyder at tænke i udvikling af IT og processer, som gør en forskel.

Faglig Fælles A-kasse (3FA) – Danmarks stærkeste a-kasse – søger en ny kollega, der som konsulent skal indgå i vores gruppe af fagkonsulenter på hovedsædet i København. 

Din rolle skal understøtte administrationen af a-kasse-reglerne, men vil også indgå i udviklingen af nye digitale løsninger på en række områder. Der er tale om en 2-årig projektstilling.

 
Dine opgaver

Vi ser dig som en dynamisk medspiller, som vil medvirke til håndteringen af to hovedopgaver:

 • Fagansvar for visse områder af vores administration og implementering af regler ift. vores sagsbehandlere, som arbejder både fra hovedsædet i København og vores 64 afdelinger.
 • Udvikling af nye digitale løsninger, som skal understøtte øget automatisering og optimering af vores opgaver. Opgaven løses i samarbejde med relevante kolleger. 

De to opgaver rummer flere elementer:

Vi har ansvaret for, at vores afdelinger, som ligger i hele landet, får den nødvendige støtte og input til forståelse af de regler, vi administrerer. 
Det handler om:

 • fortolkning af nye og eksisterende regler
 • udarbejdelse af interne vejledninger
 • undervisning af kolleger på hovedsædet og i hele Danmark.

Målet er at sikre, at vi samlet set administrerer korrekt – og holder position som Danmarks bedste a-kasse.
Det er et hovedfokus for os at arbejde med øget digitalisering og automatisering af de systemer, vi benytter til sagsbehandling. 

Vi forventer, at du
 • har en juridisk baggrund, evt. nyuddannet 
 • er god til at skabe overblik over reglerne på a-kasse-området og it-systemer
 • er kreativ og kan arbejde selvstændigt og indgå i et godt og tæt samarbejde med dine kolleger – med mange alsidige opgaver
 • ser muligheder og løsninger og samarbejder på tværs.

Det vil være en fordel, hvis du har:
En coachuddannelse eller lignende samt erfaring med at arbejde i en politisk organisation. Derudover at du har erfaring med:

 • projektudvikling og projektledelse
 • lov om arbejdsløshedsforsikring
 • at have et fagansvar
 • at samarbejde på tværs af fagområder og enheder
 • effektiviserings- og optimeringsforløb
 • erfaring med at kommunikere med offentlige myndigheder.
Hos os får du Et udfordrende job, hvor du bliver del af en stærk organisation – vores ambition er at være blandt de bedste i branchen! Du får mulighed for løbende at udvikle dig i samarbejde med kompetente kolleger. Der må påregnes nogen rejseaktivitet.

Du skal arbejde tæt sammen med vores hold af dels kompetente konsulenter på forsikringsområdet samt kolleger, som er valgt til deres forskellige jobfunktioner.

Ansættelse under overenskomst med gode løn- og ansættelsesvilkår. Vi forventer opstart fra 1. juni. Stillingen er tidsbegrænset til 2 år fra ansættelsestidspunktet. 

Hvis du vil høre mere om stillingen, så ring til Hanne Skou Poulsen tlf.: 8892 0774 eller Michael Kristiansen tlf.: 8892 0724.
 
Ansøgning

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt ved at klikke på ”Søg stilling” – dog senest 31. marts 2023 kl. 9.00.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 17. april 2023.

Mere om os Faglig Fælles A-kasse – 3FA – er Danmarks mest lokale a-kasse med personlig betjening i 116 byer. Vi vejleder bl.a. om uddannelse og jobmuligheder. 3FA er en del af 3F, der med ca. 260.000 medlemmer er en af Danmarks største a-kasser. 

Vi bor sammen med 3F i Forbundshuset ved søerne i København. I 3FA, som er en komplet selvstændig juridisk enhed, er vi 50 medarbejdere sammensat dels af valgte kolleger, samt konsulenter, it-medarbejdere, sagsbehandlere og administrativt personale. Fra hovedkontoret servicerer de 64 afdelinger, der står for medlemskontakten.

Med vores kæmpe faglige netværk i 3F kender vi det lokale jobmarked. Vi har direkte kontakt til de fleste arbejdspladser inden for 3F’s mange forskellige fag. Derfor får vi ofte viden om ledige job, vi kan videreformidle.

Læs mere om os på www.3fa.dk.  
Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
 • Rabat på dine forsikringer
 • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
 • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt