Ledige stillinger

Arbejdsmiljøkonsulent til Byggegruppen


Titel:
Arbejdsmiljøkonsulent
Afdeling:
Byggegruppen
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen
Trives du med det arbejdsmiljøpolitiske system? Kan du arbejde projektorienteret? Har du gode kommunikative evner og forstår at bruge dem – også i forhold til sociale medier? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en Arbejdsmiljøkonsulent som i samarbejde med relevante aktører varetager og udvikler de arbejdsmiljømæssige udfordringer på byggeriets område.

Byggegruppen er en af de 6 faglige grupper i 3F. Byggegruppen er med ca. 59.000 medlemmer størst på Byggeområdet. Medlemmerne er bl.a. beskæftiget inden for jord- og betonarbejdere, murere, maskinførere, asfaltarbejdere, tagdækkere, brolæggere, stilladsarbejdere, tømrer, glarmestre, tagdækkere, tækkemænd og gulvlæggere.
 
Arbejdsopgaverne:

Du skal kunne medvirke til at sætte medlemmernes arbejdsmiljø på den politiske dagsorden, både i forhold til det politiske system, arbejdsgiverorganisationer og presse. Dit daglige virke er i Forbundet. Du skal kunne styrke sammenhængen mellem beslutninger centralt og det arbejde, der skal ske på bygge- og anlægsarbejdspladserne i samarbejde med de lokale afdelinger.

Stillingen indebærer samarbejde med Bygge- Anlæg- & Trækartellet ”BAT-Kartellet” og Dansk Byggeri omkring Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg ”BFA-BA” samt Byggeriets Arbejdsmiljøbus ”BAMBUS. Du skal medvirke til at projekterne lever op til 3F’s interesser og aftaler, der er indgået mellem 3F, BAT og Dansk Byggeri.

I 3F arbejder vi på, at sikre sammenhængen mellem det forebyggende arbejdsmiljøarbejde og de udfordringer som byggeriet står overfor. Du skal derfor:

  • være i stand til at tænke kreativt, 
  • evne at analysere, synliggøre og omsætte målsætninger og strategier til konkrete initiativer
  • kunne arbejde struktureret og vedholdende for at føre de politiske mærkesager ud i livet i samarbejde med gruppens anden Arbejdsmiljøkonsulent
Om dig

Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på at du har indgående branchekendskab og erfaring fra en politisk ledet organisation. Vi lægger også vægt på, at du:

  • kan arbejde projektorienteret
  • har kendskab til det arbejdsmiljøpolitiske system
  • har gode kommunikative evner og forstår at bruge dem – også i forhold til sociale medier.

Du vil ligeledes i stillingen skulle arbejde med 3F’s opmålerprogrammer og statistikprogrammer i mindre omfang, så kendskab til disse vil være en fordel, ligesom en baggrund inden for struktørbranchen vil være en fordel.

 
 
Hos os får du: 3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig og personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. Arbejdspladsen er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station. 

Har du spørgsmål til jobbet, så kontakt arbejdsmiljøkonsulent Flemming Hansen på telefon 8892 0233 eller mobil 4117 1010.
 
Ansøgning: Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stilling” senest mandag den 1. november 2021 kl. 9.00 

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 17. og 29 november. Tiltrædelse den 3. januar 2022.

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her.
3F - Fagligt Fælles Forbund er Danmarks stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening med lokalafdelinger i hele landet. Vi arbejder engageret og målrettet med at sikre vores 270.000 medlemmer ordentlige løn- og arbejdsforhold via aftaler med arbejdsgivere og dialog med politiske partier. 
Vi har medlemmet i fokus i alt hvad vi laver. Vi udvikler vores ledelse, styring og samarbejde for at blive en endnu mere effektiv og sammenhængende organisation til gavn for vores medlemmer.
Læs mere om os på www.3f.dk.
 
Søg stillingen
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt