Ledige stillinger
Sagsbehandler til A-kassen i 3F Aarhus Rymarken
Titel:
Sagbehandler
Afdeling:
3F - Aarhus Rymarken
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen

A-kassen i Faglig Fælles Forbund, 3F Aarhus Rymarken, søger en glad og robust kollega, som medlemmerne vil være glade for at møde igen og igen.

Der er tale om en midlertidig stilling, da vi har en langtidssyg kollega.

Vi forventer at stillingen foreløbig er et år.

Opgaverne Til en start vil dit arbejde koncentrere sig om udbetaling af dagpenge og det administrative arbejde, der følger med. Der vil indgå andre aktiviteter herunder også i vejledningsdelen. Hvem er du Du skal have kendskab til a-kasse-arbejdet i forvejen. Du skal være en god medspiller ind i et team og samtidigt kunne arbejde selvstændigt. Medlemmer og kollegaer kan have et særdeles frit sprog, hvilket betyder, at du skal kunne holde fokus på din professionalisme. Du skal kunne udføre en god, smilende- og anerkendende service. Kompetencer og kvalifikationer
  • Du skal have kendskab til lovgivningen inden for a-kasseområdet.
  • Du skal beherske et rimeligt engelsk i tale.
  • Du skal være it kyndig. Bruge Microsoft Office pakken og gerne, GO, Felix og Fønix.

Det forventes du har en positiv og empatisk natur. At du har en god situationsfornemmelse og kan holde hovedet koldt i travle situationer.

For os er det vigtigt, at du har et afklaret forhold til den danske model og fagbevægelsen.

Faglig A-kasse A-kassen Aarhus Rymarken er en faglig A-kasse. A-kassen er i et tæt samarbejde med de faglige grupper for at understøtte medlemmer i at komme i arbejde hurtigst muligt. Du vil blive del af et hold, som tager sig af a-kasse, økonomi og medlemsservice. Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt og endelig frist for ansøgningen er 19. august 2022. Ansøgning og CV sendes til henrik.eilertzen@3f.dk. Skriv ”Ansøgning” i emnefeltet.

Er der spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingens formand, Randi Smitsdorf på telefon 88926612 eller sekretariatsleder Henrik Eilertzen på 88926605.

Alle ansøgninger vil selvfølgelig blive behandlet fortroligt. Vi forventer løbende samtaler..

Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt