Ledige stillinger

Unge Organisatorer (studiejob)


Titel:
Unge Organisatorer (studiejob)
Afdeling:
3F - Transport, Logistik & Byg
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen

Som fagforening arbejder 3F TLB for et godt arbejdsliv. Desværre ser vi en tendens blandt unge til at de finder sig i for meget, og ikke kender deres rettigheder som ansatte. Vi vil derfor gøre en ekstra indsats for de unge som træder ind på arbejdsmarkedet.

Kunne du tænke dig at arbejde for den danske model, for at hjælpe andre unge og samtidig blive en del af fagbevægelsens arbejde for ordnede forhold? Så er det dig, vi søger!

Opdeling af arbejde

Arbejdet vil være opdelt i tre hovedformål: organisering af unge på lagervirksomheder, oplysning om unges rettigheder på uddannelsessteder samt oprettelse og pleje af et ungenetværk.

Aarhus er en stor uddannelsesby. Samtidig er det en demografisk ung by, som er dyr at bo og leve i. Derfor supplerer mange studerende deres SU med deltidsarbejde.

Oftest er disse deltidsansatte ikke organiserede og derfor mere udsatte. Det ønsker 3F at gøre noget ved. Derfor har vi oprettet nye typer medlemskab til denne gruppe. Det vil blive din opgave som unge-organisator at opsøge disse unge og hjælpe dem.

En vigtig arbejdsopgave bliver at besøge uddannelsessteder og informere om de unges muligheder & rettigheder.

Vi ønsker

3F TLB ønsker at de unge du får organiseret skal være med til at hjælpe andre unge. En central opgave bliver desuden at oprette et unge netværk.

Der er tale om to 15 timers stillinger, og det forventes at de to ungeorganisatorer samarbejder. Arbejdstiden vil kunne indrettes fleksibelt.

Du kommer til at sparre med afdelingens ansatte – det er også dem der tager over på fagretslig sagsbehandling, OK forhandling mm..

De to ungekoordinatorer vil desuden samarbejde tæt med en tovholder fra afdelingen. Derudover vil der være et samarbejde med afdelingens SoMe ansvarlige.

Du skal
  • Have organisatorisk talent.
  • Være god til at møde mennesker
  • Mod på at sætte dig ind i nyt stof
  • Være en god lytter
  • Have flair for IT – særligt SoMe
  • Kende forskellen på at løse problemer for folk, og på at løse problemer sammen med folk.
  • Organisere et ungenetværk
  • Ønske at arbejde for bedre arbejdsforhold
Stillingen og ansøgning

Stillingen er ny – ligesom konceptet. Du vil derfor selv spille en stor rolle i udviklingen af projektet.

Det forventes ikke at du kender til overenskomster, opbygning af den danske model mm. – vi skal nok klæde dig på med det nødvendige.

Det vigtigste er dit mod og din motivation for at gøre en forskel sammen med de unge på vores arbejdspladser!

Løn i henhold til 3F’s lageroverenskomst (ca. 190,- i timen plus pension & feriepenge).

Ansøgning sendes til aarhus-tlb.ansoegning@3f.dk senest 8. september. Vi afholder jobsamtaler 15. & 16. september. Forventet opstart: 23. september.

Søg stillingen
Kontakt