Deltag gratis med 3F Randers i Fjordløbet 2019

 

3F Randers er som byens førende fagforening, selvfølgelig med når der gives os mulighed for at vise hurtighed og handlekraft, og alle afdelingens medlemmer inviteres derfor til at deltage i det traditionsrige motionscykelløb »Fjordløbet«, som hvert år samler mange tusinde deltagere.

Vi skal være klar til at starte ved Jens Otto Krags Plads kl. 9.45 og afdelingen byder forud på kaffe og rundstykker i afdelingens lokaler på Tronholmen fra kl. 8.30 - 9.30.

I forbindelse hermed vil samtlige deltagere få udleveret en trøje med 3F logo. Endvidere udleveres startnummer, som også er dit nummer i konkurrencen om de mange præmier.

 

Under løbet vil 3F Randers have opstillet et par depoter, hvor afdelingens deltagere vil få kolde læskedrikke, ligesom vi inden løbets afslutning byder alle deltagere på grillpølser.

Vi håber afdelingens aktive medlemmer vil være med til at sikre at 3F Randers stiller med et stort hold – og i år gerne det største hold! Løbet er et motionsløb, så alle kan – uanset kondition – være med. Vi deltager som afdeling på den populære 30 km. distance. 

Vi skal have din tilmelding i afdelingen senest torsdag den 1. august 2019.

Ring på tlf. 70 300 936 eller kom ind i afdelingen og tilmeld dig.

Menu