Julefrokost for efterlønnere og pensionister i 3F Randers

3F Randers indbyder alle efterlønnere og pensionister med ledsager til julefrokost mandag den 3. december kl. 12.00 - 16.30

 

3F Randers fortsætter traditionen, og inviterer igen alle afdelingens seniorer med ledsager til et brag af en julefrokost, hvor afdelingen er vært ved god mad samt et par genstande, og musik og sang med ægte julestemning. Herudover tilbyder 3F Randers igen i år mulighed for deltagelse i fællestransport fra afdelingens yderområder.

Mere end 600 seniorer deltog sidste år, og vi både håber og tror på den samme store tilslutning igen i år.

Vi har atter lejet hele Arena Randers, som er det sted i byen, hvor vi kan samle flest mennesker, men alligevel har også denne hal et maksimum for hvor mange vi kan være.

 

Ved tilmelding oplyses om man ønsker at deltage i den fælles bustransport samt hvor man står på.

Prisen for deltagelse er kun 100 kr. pr. person. 

Sidste frist for tilmelding/betaling af billet er fredag den 23. november. 

Der kan ikke betales med Dankort men med MobilePay. 

Alle tilmeldte vil modtage billet som giver adgang til arrangementet. Skulle du efter tilmelding blive forhindret i deltagelse, skal afbud gives til afdelingen. Det vil ikke være muligt at reservere bestemte pladser til julefrokosten. 

Dørene til Hallen åbnes kl. 11.30.

Fællesklubben i 3F Randers (de samlede seniorklubber)står for salg og udlevering af billetter. 

De træffes hver dag fra den 12. til 23. november i afdelingen på Tronholmen i tidsrummet kl. 9.00 - 14.00 (fredag kl. 9.00 - 12.00)

Dette sker dog først fra mandag den 12. november. Før denne dato kan billetter altså ikke bestilles, betales eller afhentes i afdelingen.

 

 

Menu