Alka vinder pristest på bilforsikring

 

I en pristest fra september 2017 på bilforsikring vinder Alka i fire ud af fem kategorier. Pristesten, som er udført af Samlino.dk sammenligner cirka 15 forsikringsselskabers priser på bilforsikring. 

Alka er billigst, hvis du skal have forsikret din bil og

  • bor i en storby,
  • eller uden for en storby – og
  • ·om du er i gruppen 25-34 år eller
  • i gruppen 35 år og derover

I alle fire kategorier har Alka den billigste bilforsikring i Danmark.

Kun hvis du er i gruppen 18-24-årige, er der to selskaber ud af de 10 undersøgte i den kategori, som har en billigere bilforsikring, men de to har samtidig en højere selvrisiko end Alka. Så Alka står stærkt på markedet for bilforsikringer.

Udover at Alkas forsikring er markedets billigste, så får du som medlem af 3F også rabat. Du får 10% i rabat på køb af netop bilforsikring hos Alka. Læs mere om Alkas tilbud til medlemmer af 3F.

Testen blev omtalt i dagbladet BT i september 2017. Forsikringspriserne er indhentet ved at sammenligne de tre mest solgte biler i kategorierne: Store biler, mellemklasse biler samt mikrobiler, ud fra et kørselsbehov på max 15.000 km samt en selvrisiko så tæt på 5.000 kr. som muligt. Der er hentet priser for 10 testpersoner i hver kategori. Derefter har Samlino.dk udregnet gennemsnitspriser for op til 13 selskaber i hver kategori. Priserne er indhentet i september 2017 og godkendt af selskaberne.


Læs de fire sammenligninger her:

www.samlino.dk/blog/billigste-bilforsikring-i-storbyer
www.samlino.dk/bl…/billigste-bilforsikring-uden-for-storbyer
www.samlino.dk/blog/bilforsikring-til-over-25-aar
www.samlino.dk/blog/billigste-bilforsikring-til-35-aar

 

Menu