Nyheder
3F Randers er kommet godt igennem Corona-krisen
<p style="margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; text-align: left;">
<strong>Som resten af Danmark blev 3F Randers ramt af Corona-krisen, og meddelelsen fra statsministeren i marts måned om en nedlukning af landet.</strong>
</p>

Vi traf straks vores forholdsregler, og sendte en stor del af alle medarbejdere i afdelingen hjem med besked på, at arbejde hjemmefra. Der blev lavet vagtplaner så der altid var personale i afdelingen, som medlemmet kunne komme i fysisk kontakt med. 

 

Døren til afdelingen blev dog lukket, men de som mødte frem og ønskede at tale med en medarbejder blev lukket ind, og indenfor stod håndspritten klar. Herudover blev alle medlemmet anbefalet at tage kontakt til 3F Randers på telefon og mail. Samtidig aflystes alle møder og arrangementer på Tronholmen, og vi indstillede besøg på arbejdspladserne – vi måtte alligevel ikke komme ind.

 

Alle disse forholdsregler som en beskyttelse af såvel medarbejdere i 3F Randers som vores mange medlemmer, hvoraf en stor del var ekstra sårbare grundet alder eller helbred, samtidig med at det var vigtigt for os at sikre daglig hjælp til medlemmerne.

 

Erhvervsskolerne lukkede ned og det samme gjorde Jobcenteret. Det betød også, at ledige blev fritaget for personligt fremmøde på Jobcenteret eller i 3F Randers, og generelt blev samfundet sat ned i gear, og antal henvendelser fra medlemmer faldt til et lavere niveau.

 

Som ledelse har vi dagligt sendt nyhedsmail til alle medarbejdere og afdelingsbestyrelse og her informeret om aktuelt nyt om situationen på afdelingens arbejdspladser, antallet af ledige og indholdet af de aftaler, som både 3F og arbejdsgivere samt regering og arbejdsmarkedets parter løbende indgik.

Samtidig har vi på afdelingens hjemmeside og Facebook løbende informeret om situationen.

 

Fra 3F Randers vil vi gerne udtrykke en stor tak til alle medlemmer for at have hjulpet med til, at vi sammen kom godt igennem denne tid. Vi har oplevet stor forståelse fra alle medlemmer, og vi har sikret, at alle medlemmer har fået den hjælp, de havde brug for. Og vi har ikke modtaget en eneste klage fra et utilfreds medlem. Det er vi glade for, for vores vigtigste opgave er, at være der når medlemmet har brug for hjælp.

 

Men vi er også stolte over, så godt som personalet i 3F Randers under de specielle forhold har løst opgaverne, og vil gerne rose vores mange gode medarbejdere for det flotte arbejde.

 

Nu er Danmark begyndt at lukke op igen – og det samme har vi gjort i 3F Randers.

Døren til afdelingens lokaler er igen åben i den daglige kontortid, og personalet træffes igen på kontoret, men fortsat med mulighed for på skift at arbejde hjemmefra, så vi dermed altid sikrer os at have medarbejdere til rådighed for medlemsservice, hvis en smitte skulle ramme afdelingen.

 

Vi har opsat håndsprit og skiltning rundt om i huset, som opfordrer til forsigtighed, og ved alle mødelokaler er angivet, det antal personer, som må opholde sig i lokalet, og disse regler skal vi alle overholde.

 

Der kan afholdes interne møder i huset – altså hvor 3F står for mødet, hvorimod vi indtil den 1. september har lukket for møder for andre (seniorklubber m.v.) De kan dog komme og afholde deres bestyrelsesmøde i afdelingen. 

 

Vi vil henover sommeren løbende følge udviklingen og nye regler fra regeringen, og vil hurtigt kunne træffe nye beslutninger, hvis det skønnes forsvarligt eller nødvendigt.

 

Men som situationer er lige nu åbner vi fra den 1. september op for arrangementer og møder i huset – dog fortsat med en begrænsning på deltagerantallet på 50. Vi ved godt, at regeringen har udmeldt stigning i antallet på forsamlinger i henholdsvis juli og august måned, men indtil andet meldes ud fra os vil de 50 personer være grænsen i 3F Randers. Og for seniorklubber altså først fra den 1. september.

 

Corona er ikke ovre endnu, og i den kommende tid vil jeres arbejdsplads skulle forholde sig til flere forhold om sikkerhed mod smitte, udlandsrejser i sommerferien og ændringer i produktionen. Husk som TR at blive inddraget i disse aftaler.

 

På vegne af 3F Randers,

Ole Christensen og Jan Guldmann

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt