Deltag i PlusKort julekalenderen

Deltag i PlusKort julekalenderen og spil med om sæsonkort til forlystelsesparker, rejsegavekort, fjernsyn, hotelophold og meget mere. 

Du modtager en mail med dagens låge. Jo flere låger du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du, og desto større er chancen for at vinde hovedpræmien, som er et rejsegavekort til FolkeFerie.dk på 20.000 kr.

For hver deltager donerer PlusKort 1 krone til Dansk Folkehjælps Julehjælp. Julehjælpen går til de mest udsatte børnefamilier i Danmark, så de også kan få en rigtig dejlig jul.

Tilmeld dig julekalenderen - der er præmier for over 100.000 kroner.

Hvordan tilmelder jeg mig julekalenderen?  
Udfyld alle felter i tilmeldingsformularen.

Hvordan ved jeg om jeg er tilmeldt?
Efter tilmelding , får du en bekræftelse på e-mail. Derudover vil du modtage en daglig e-mail fra den 1. december og frem til juleaften med en beskrivelse af dagens præmie og sponsor, samt et link til julekalenderen og dagens låge.

Hvordan deltager jeg i de daglige lodtrækninger
Hver låge indeholder et spørgsmål med flere svarmuligheder. Det er kun muligt at svare én gang på spørgsmålet. Der trækkes automatisk lod blandt alle rigtige besvarelser og vinderne får direkte besked, og offentliggøres samtidig under ”vindere” her i julekalenderen, som du finder under burgermenuen. 

Er det muligt at vinde mere end en gang?
Ja, der bliver lavet en ny trækning på samtlige deltager, der har åbnet dagens låge og svaret rigtigt.

Hvordan kan jeg se det samlede antal lodder jeg har optjent?
Du får ikke en oversigt over dine samlede antal lodder, men du får en bekræftelse på at have fået et lod i puljen, hver gang du har svaret rigtigt på et spørgsmål.

Hvordan trækkes der lod og hvor mange vindere er der hver dag?
Dagens vindere udtrækkes elektronisk og helt tilfældigt. Under hver låge vil det fremgå hvor mange præmier, der er sat på højkant. Hovedpræmien udtrækkes tilfældigt blandt alle lodder. Jo flere lodder du har optjent, desto større chance er der for at netop et af dine lodder udtrækkes af puljen og du vinder et rejsegavekort til FolkeFerie.dk den 24. december på 20.000 kroner.

Trækning den 24. december
Trækningen den 24. december sker kl. 12. Du skal derfor åbne dagens låge inden kl. 12 for at nå at optjene lod til denne. 

Afmelding
Du kan selv afmelde sig i bunden af den daglige mail. 

 

Menu