Nyheder
18,7 millioner i erstatning i 2017

– og dermed meget mere end samtlige medlemmer har betalt i kontingent til 3F Randers


Året 2017 viste i lighed med de forudgående år, nødvendigheden af at være medlem af en rigtig fagforening.
Uanset arbejdsgivernes meldinger om, at tiden er gået væk fra faglige kampe, og at vi skal samarbejde i dagligdagen, samt at de konstant forbedrer arbejdsmiljøet, viser tallet desværre en anden virkelighed.
Vi har rigtig mange gode samarbejdspartnere blandt de arbejdsgivere, som i dagligdagen har vores medlemmer ansat, men vi har så sandelig også det modsatte.

Det samlede inddrevne beløb på over 18 millioner kroner, kommer nemlig fra faglige sager, hvor arbejdsgiverne ikke har betalt vores medlemmer deres løn, feriepenge og arbejdsmarkedspension, har misligholdt deres forpligtigelse ved opsigelse eller hvor de gennem et dårligt arbejdsmiljø har ansvaret for, at vores medlemmer er kommet til skade.

Over 18 millioner kroner efterbetalt til 3F Randers på grund af snyd og bedrageri af vores medlemmer, eller erstatning for et dårligt arbejdsmiljø – det er desværre fortsat virkeligheden i Danmark.

Tallet taler for sig selv – der er fortsat ingen arbejdere, som har råd til ikke at være medlem af en fagforening.
Og vel at mærke en rigtig fagforening, som er styret af medlemmerne, og som kæmper medlemmernes sag – og ikke en gul discountforening, hvor usolidariske og egoistiske medlemmer nyder frugten af andre arbejderes kamp og kontingent.


Kontakt