Nyheder
Fælles 1. maj i 3F Randers

Det blev en rigtig  flot fælles faglig 1. maj i afdelingens lokaler, da vi i år sammen med medlemmerne fra vores nye lejere (Metal, elektrikerne, malerne samt Blik & Rør) kunne markere arbejdernes kampdag. Kantinen i 3F Randers var fyldt til sidste plads, og herudover var det opstillede telt fyldt med glade medlemmer. Jo, sådanne 3 – 400 aktive medlemmer fylder godt op…..

Dagens taler blev leveret af afdelingsformand Ole Christensen samt Rina Ronja Kari fra Folkebevægelsen mod EU, og begge talere kom ind på såvel vores faglige resultater, men også de udfordringer vi står overfor, og de mange fremmødte kvitterede med klapsalver inden de spyttede pænt i indsamlingsbøssen til fordel for udsatte arbejdere i Sri Lanka.

Peter Vildmand stod på vanlig vis for musikken, og personale og aktive medlemmer sørgede for morgenbord og de røde pølser, inden vi med vores nye og unge 1. maj orkester i spidsen for de mange faner indtog byens gader, og senere sluttede os til de øvrige fagforeninger og 1. maj arrangementet på Skovbakken.

Her kunne man bl.a. høre gruppeformand i 3F, Ellen Lykkegaard, redegøre for OK2018 ligesom den ny udlærte murer, Kasper Grenaa Blumensaat, fik sat ungdommens krav og syn på fremtiden på dagsordenen.

3F Randers har uden sammenligning byens største 1. maj møde – og det vil vi naturligvis gentage i både 2019 og årne frem. En ting er nemlig sikker – kampen for bedre vilkår og rettigheder for arbejderne er ikke slut. Det er en evig kamp – som kræves også DIN aktive deltagelse.

Vi ses til 1. maj 2019.

 Kontakt