Tør du få målt din body age?

Tør du tage en sundshedstest, som også fortæller dig, hvor gammel din krop er? Via PensionDanmark kan du som medlem tage testen.

Er du nysgerrig omkring, hvor sund du er, så kan du tage PensionDanmarks sundhedstest. Den måler din body age og alt afhængig af dine svar, bliver du anbefalet at udnytte de forskellige muligheder i din sundhedsordning i PensionDanmark.

 

Hvis du er i tvivl om, hvor du har en arbejdsmarkedspension, så læs her.

 

 

Bliv ringet op af PensionDanmarks sundhedsteam

Viser testen, at du for eksempel har problemer med rygning, overvægt eller stress, bliver du tilbudt en opringning fra en sygeplejerske i PensionDanmarks sundhedsteam. Sygeplejersken tager en snak med dig om dine problemer og sender dig eventuelt videre i relevant behandling. Du kan også selv kontakte sundhedsteamet på telefon 7012 1335 alle hverdage mellem kl. 8 og 21. Her sidder både sygeplejersker og socialrådgivere, der er klar til at hjælpe dig.

 

Har du ondt i kroppen, vil du blive anbefalet at bruge sundhedsordningens muligheder for at få behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør eller zoneterapeut. Behandlingerne sker på over 120 sundhedscentre fordelt over hele landet, og du behøver ikke gå til lægen først.

 

Tag testen

Som medlem kan du logge ind på www.pension.dk og tage en sundhedstest. Det tager ca. 5-10 minutter at gennemføre testen.

 

Brug din sundhedsordning
Læs mere og bestil tid på www.pension.dk/sundhed, eller ring 7010 0806 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

 

 

Menu