OK18

3F Randers var synlig i de fælles aktiviteter i Randers og medlemmerne stemte klart JA.

 

I 3F Randers kunne 403 offentlig ansatte medlemmer deltage i afstemningen og 211 aktive medlemmer benyttede sig af denne ret.

   Det svarer til en samlet stemmeprocent på hele 52,4 %, og dermed en højere stemmeprocent end tidligere. Der har denne gang også været fuld fokus på forhandlingerne, og her i byen har der været flere aktions dage, hvor medlemmer af såvel 3F som de andre fagforeninger har været samlet og gjort opmærksom på deres berettigede krav.

   Samtidig er fællesskabet mellem medlemmer organiseret under både LO & FTF blev sammentømret og det lover godt for fremtiden.

   Samlet set var medlemmer tilsyneladende også tilfredse med de opnåede resultater.

197 medlemmer svarende til 93,4% stemte nemlig JA og kun 14 medlemmer, lig 6,6% stemte NEJ.

   3F på landsplan havde en stemmedeltagelse på 51,3%, og heraf stemte 90,2% JA og 9,8% NEJ:

 

Så fra såvel 3F Randers og specielt fra Servicegruppen og Offentlig gruppe vi kan alle kun være fuldt ud tilfredse med vores medlemmers engagement i sine løn- og arbejdsforhold – men også en stor ros til de 2 grupper for at være yderst aktive i hele afstemningen.

Det viser, at der er et godt håb for fremtiden med et stærkt forbund bestående af aktive medlemmer.

 

 

Har du spørgsmål til de forhold, som gælder på din arbejdsplads så kontakt blot din faglige gruppe. Det er også den enkelte faglige gruppe, som kan orientere om, hvornår de nye overenskomster vil være trykt og dermed tilgængelig for tillidsfolk og medlemmer.

 

Menu