Kom med i biografen og se "Så længe jeg lever"

Fredag den 9. marts kan du tage en ven med i biografen - med LO Plus rabat - og se historien om den folkekære sanger, John Mogensen, i en af landets 17 Nordisk Film-biografer.

Med LO Plus-kortet får du nu muligheden for at gå billigt i biografen og se filmen ”Så længe jeg lever” om sangeren John Mogensens liv.

Filmen kan ses i de 17 Nordisk Film Biografer landet over. Billetterne koster 59 kr. pr styk. Og du får gratis popcorn, hvis du viser dit digitale medlemskort via LO Plus app'en.

 

 

OBS: Billetsalget lukker den 5. marts kl. 23.59, eller hvis der er udsolgt. Der kan maks. købes 2 billetter pr. medlem.

 

 

Om filmen: ”Så længe jeg lever” er en biografisk fortælling om den danske musiker John Mogensen, der blev nationalt folkeeje i 1970'erne. Historien følger Mogensen fra hans barndom over det første gennembrud med kvartetten Four Jacks til den hårde rejse mod toppen af de danske hitlister som soloartist. På sidelinjen står hustruen Ruth, og deres tumultariske ægteskab er sangerens eneste holdepunkt i en musiktilværelse, der domineres af lidenskab, angst og alkohol.

Instruktør og manuskriptforfatter Ole Bornedal går i sit portræt helt tæt på den lidende kunstner, der kæmper en indvendig og opslidende kamp mod sine egne dæmoner - hans perfektionistiske krav og søgen efter det fuldkomne. Filmen er også en humoristisk skildring af Danmark i 70'ere, hvor flere af datidens store personligheder som Otto Brandenburg, Johnny Reimer og politikeren Erhard Jakobsen portrætteres. 

Menu