Vær med til at løfte diskussionen om, at vi ikke mangler arbejdskraft

Del vores budskab i dag - med en billedfil, som skal skabe ekstra pondus bag 3F’s budskab. Masser 3F'ere vil dele budskabet - sammen passer vi på det danske arbejdsmarked.

Danmark diskuterer stadig, om vi mangler kvalificeret arbejdskraft eller ej. Arbejdsgivere har én holdning, som runger i den offentlige debat - for at få nedsat den såkaldte beløbsgrænse (for hvor meget man som ny dansker skal tjene for at få arbejdstilladelse), så der kan importeres flere arbejdstagere fra ikke-EU-lande. 3F mener, at en nedsættelse ville sætte det danske arbejdsmarked under pres.

I fællesskab har vi gjort en stor indsats for, at arbejdsgivere og regeringen ikke skal få held med at få nedsat beløbsgrænsen, så der kan importeres billig arbejdskraft fra udlandet. Den kamp ser for indeværende ud til at være vundet. Der er i hvert fald ikke flertal for ændringer i Folketinget. Men det betyder ikke, at kampen er ovre.

Derfor fortsætter vi vores fokus på, at vi skal uddanne og opkvalificere ledige og oprette praktikpladser til de unge, for dét er vejen til at skaffe den kvalificerede arbejdskraft her i landet.

 

Vi opfordrer til, at du er med til at skabe opmærksomhed om budskabet ved at dele på sociale medier. Vær med og del på Facebook - og vis, at vi er mange, som passer på det danske arbejdsmarked.

 

Menu