Nyheder
Vagtskifte i 3Fs afdeling i Ringkøbing-Skjern på formands- og kassererposten


Efter en menneskealder i fagbevægelsens og kollegernes tjeneste har afdelingsformand Linda Nielsen valgt at takke af for at prøve kræfter med nye opgaver. Ny fungerende formand i 3F Ringkøbing-Skjern indtil næste ordinære generalforsamling i foråret 2019 er den hidtidige næstformand Henning Boye Christensen.


Afdelingens kasserer gennem knap 32 år Jørgen Roslev har ligeledes valgt at trække sig tilbage og går på efterløn, han bliver afløst af Bruno Bak Nielsen, der er ny på posten som økonomisk ansvarlig.


 


I en kommentar takker afdelingens nye formand Henning Boye Christensen både Linda Nielsen og Jørgen Roslev for en stor og engageret indsats for afdelingens medlemmer igennem en lang årrække: ”I afdelingens ledelse er vi nu optaget af at få kørt det nye hold og opgavefordelingen på plads hen over sommeren, så vagtskiftet ikke påvirker det daglige, faglige arbejde i afdelingen. Alene sidste år hjalp vi vores medlemmer, der var kommet i klemme på forskellig vis, med sager, som i alt betød, at medlemmerne blev tilkendt knap 49 mio. kr. Dertil kommer jo arbejdet for at skaffe vores ledige kolleger i beskæftigelse, med de unge, der skal have praktikplads, med efteruddannelse og ikke mindst samarbejdet med vores tillidsrepræsentanter på virksomhederne, der formidler den gode dialog mellem ledelse og medarbejdere.”


 


 


Kontakt