Nyheder
Langt flere 3F'ere er pensionsmillionærer


Antallet af pensionsmillionærer blandt danske industriansatte skyder kraftigt i vejret i disse år. Over 45.000 medlemmer af Industriens Pension har nu over 1 mio. kr. på pensionskontoen i selskabet.Pensionsformuerne for danske industriarbejdere vokser massivt i disse år, og det samme gør antallet af pensionsmillionærer. Efter en god start på investeringsåret i 2019 har over 45.000 medlemmer nu over én mio. kr. stående på deres pensionskonto i Industriens Pension.

For fem år siden var det tilsvarende tal blot lidt over 3.000 medlemmer.

Mange medlemmerne kan også have opsparing i flere forskellige pensionsselskaber, så antallet af pensionsmillionærer er reelt endnu større.

Langt flere pensionsmillionærer i fremtiden

De voksende pensionsformuer hænger både sammen med et højt afkast gennem rigtig mange år og med en gennemsnitlig opsparingsperiode, der bliver længere og længere.

”Det er nu, at vi for alvor ser effekten af systemet med arbejdsmarkedspensioner. Der er fuld fart på danske lønmodtageres pensionsformuer i disse år, og vi vil få langt flere pensionsmillionærer i fremtiden. Det er en virkelig god udvikling for både den enkelte og hele samfundet,” siger adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen.

Kontakt