Nyheder
Foredrag om Europas arbejdende underklasse 3F Samsø inviterer alle til en tankevækkende aften, når Working Poor Road Trip gæster Sambiosen onsdag den 1. februar.

En ny underklasse af løst ansatte mennesker er vokset frem i Europa. Det er mennesker, som arbejder som ”falske selvstændige” uden ordentlige rettigheder og til en meget lav løn. I de seneste år har vi også set eksempler på disse falske selvstændige her i Danmark.

Det er netop disse arbejdende fattige, som fotograf Søren Zeuth og journalist Peter Rasmussen sætter fokus på i deres populære foredrag ”Working Poor Road Trip”. Foredraget gør nu et stop på Samsø.

I ord og billeder fortæller Søren Zeuth og Peter Rasmussen, hvordan alt for mange mennesker må arbejde under dårlige forhold rundt omkring i Europa – og desværre også i Danmark.

Det er 3F Samsø, som står bag arrangementet. Selve foredraget starter 18.30, men der er mulighed for fællesspisning klokken 17.30. Foredrag og fællesspisning er gratis, men tilmelding til fællesspisning er nødvendig.

Sådan melder du dig til
Ring eller skriv til Tina Øster senest 26. januar på: 88 92 64 20.

 

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt