Nyheder
OK23 Husk at stemme om din overenskomst Arbejder du under en af de mange overenskomster på det private område, som netop har været til forhandling, så er det nu tid til at stemme.

I disse dage har du mulighed for at stemme ja eller nej til de overenskomster, 3F har forhandlet hjem på netop dit arbejdsområde. 

Hvis du har modtaget en besked fra 3F med et link til afstemning, så betyder det, at netop din overenskomst er til afstemning. 

Som medlem af 3F har du en unik mulighed for at sikre dig indflydelse på dit arbejdsliv gennem overenskomsterne. Alt hvad du skal gøre, er at følge vejledningen i de informationer, du har fået tilsendt og stemme. Om du stemmer ja eller nej til din overenskomst, bestemmer du selv. Bare du stemmer! Du kan stem frem til og med tirsdag den 11. april.

Du kan læse, hvad din faggruppe i 3F Aarhus Rymarken anbefaler, at du stemmer, ved at klikke på dette link. Men igen: valget er dit.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte din faglige gruppe i 3F Aarhus Rymarken. Der er overenskomster til afstemning i Anlægs- og Byggegruppen, Den Grønne Gruppe, Indistrugruppen og PSHR.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt