Nyheder
Efterløns-behandlingen flytter til hovedkontoret

I afdelingen har vi valgt at omlægge nogle arbejdsopgaver, det betyder, at vi fremover løser efterlønsopgaven i fællesskab med andre afdelinger.

For medlemmer på efterløn betyder det, at behandling af deres efterløn, spørgsmål og rådgivning herom efter den 1. maj løses af Efterlønsteamet på hovedkontoret.

Efterlønnere kan naturligvis fortsat komme ind i afdelingen og få hjælp til at udfylde blanketter eller låne PC til det, ligesom afdelingen fortsat vejleder om efterlønsbidrag.

Alle kan naturligvis fortsat få hjælp og få besvaret spørgsmål i forhold til deres efterløn. Du kan bestille telefonmøde eller teams-møde/videomøde med efterlønsteamet – også her kan afdelingen være behjælpelig med bestilling og lån af PC/mødelokale hertil.

Alle kommende efterlønnere eller medlemmer, der overvejer at gå på efterløn, vil løbende få tilbud om informationsmøder, hvor man bliver orienteret om muligheder og kan kan få svar på spørgsmål. De to første informationsmøder er allerede planlagt - de finder sted den 6. juni og den 21. september 2023 i lokaler hos 3F-Midtvendsyssel. Der er invitationer på vej ud til medlemmerne i målgruppen. Alle medlemmer, der allerede er på efterløn, og som overgår til servicen hos efterlønstemaet, får direkte brev herom med kontaktoplysninger til efterlønsteamet.

Vi håber, at alle bliver glade for den nye service, som betyder, at efterlønsopgaverne fremover løses af specialister på området - også selvom servicen på nogen punkter bliver lidt mere på afstand, end vi har det i dag.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt