Nyheder
Leder: Lad os vise at vi står sammen

Kære medlemmer,

Foråret er endelig kommet, og det betyder, at vi snart kan fejre 1. maj - en dag til ære for arbejderbevægelsen og kampen for bedre arbejdsforhold og rettigheder. Som medlemmer af 3F Skagerak er det vigtigt, at vi står sammen og viser vores støtte til denne vigtige sag.

Derfor vil jeg opfordre alle vores medlemmer til at møde op til de 1. maj-arrangementer, der finder sted rundt omkring i vores område. Vi har brug for at vise vores solidaritet med andre arbejdere og kæmpe sammen for bedre vilkår.

Det er også vigtigt at huske på, at selvom vi har gjort store fremskridt i kampen for arbejderrettigheder, er der stadig meget at kæmpe for. Der er stadig arbejdspladser, hvor arbejdsforholdene er dårlige, og hvor lønnen er for lav. Vi skal fortsætte med at arbejde sammen for at sikre, at alle lønmodtagere har ordentlige vilkår og en retfærdig løn.

Så lad os møde op og vise vores støtte til 1. maj arrangementerne. Lad os stå sammen og kæmpe for vores rettigheder og en bedre fremtid for alle lønmodtagere.

 

Carsten Andersen

Afdelingsformand, 3F Skagerak

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt