Nyheder
3F Nu som sponsor 3F Er blevet sponsor for Slagelse IKs ungdomsspillere

3F har sponsoreret træningsdragter til alle Slagelse IKs ungdomsspillere, dejligt vi kan være med at hjælpe.
  
Slagelse IKs ungdomsspillere er blevet gjort klar til den nye sæson med nye træningsdragter. Vi er sikker på, at det vil styrke klubkulturen og signalementet udadtil.
  
Det er en lille del af ungdomsspillerne i ser på billedet, alle spillerne har selvfølgelig fået det.

Her er teksten fra Sjællandske som har haft en artikel om sponsoratet i avisen:

STØTTE: Foreningslivet i Danmark har altid været en væsentlig bidragsyder til samfundet med mere end bare idræt, sport og kultur. Foreningslivet er lige så meget socialt arbejde.

I det hele taget er »Deltager Danmark« en af forklaringerne på, hvorfor vi - modsat mange andre lande - føler os stærkt forbundet som nation, på trods af sociale og økonomiske forskelle, skriver 3F i en pressemeddelelse.

Fodboldklubben SIK (Slagelse Idræts Klub) er i den sammenhæng ingen undtagelse. Klubben i Ringparken har eksisteret siden 1999, men har siden 2018 udviklet sig fra en klub med et enkelt seniorhold og ét bestyrelsesmedlem til en klub med 123 spillere på forskellige hold, 14 frivillige og en ambitiøs bestyrelse, der alle bidrager til sammenhængskraften i lokalsamfundet.

Eller udtrykt med en fodbold-metafor: De står på mål for alle de børn og unge, der har brug for et stærkt fællesskab.

Klubben har aktivt rekrutteret børn og unge, man normalt ikke møder i foreningslivet, for at give dem et pusterum fra de sociale udfordringer, som deres hverdag og opvækst er præget af. Det arbejde, mener den lokale fagforening 3F Slagelse, skal anerkendes:

- Der er ingen tvivl om, at SIK bidrager med meget mere end blot at lære børn og unge, hvordan man sparker bolden i mål på grønsværen. Det er en social indsats, de leverer, der styrker sammenhængskraften i lokalsamfundet og giver børn og unge en mulighed for at opleve et fællesskab, som mange af dem har brug for. Vi ved, at SIK har mange aktive børn og unge, der socioøkonomisk er dårligt stillet, som de forsøger at hjælpe. Det vil vi gerne understøtte i 3F Slagelse, siger Jane Møller, formand for 3F Slagelse.

Ikke kun fra sidelinjen

Fagforeningen har doneret spillerdragter til ungdomsspillerne i klubben for netop at bakke op om SIKs arbejde:

- I 3F hepper vi sjældent kun fra sidelinjen, hvis der sager, som vi mener er vigtige. Vi har sponsoreret træningsdragter til klubben, fordi vi ved, at det betyder noget, at man også på et mere symbolsk plan er en del af noget større. Ligesom de fleste 3F'ere har arbejdstøj i specifikke farver for at vise deres fag og faglige fællesskab, så tænker vi, at børn og unge har brug for samme identitetsfølelse. De skal vide, at de ikke er alene, men er en del af fællesskabet i klubben og i lokalsamfundet, siger Jane Møller.

Klubbens vision om at give børn og unge mere end bare gode fodboldoplevelser betyder, at de frivillige skal opkvalificeres, så de kan tage sig af de børn og unge, der kommer med mere end bare fodboldstøvler i sportstasken. De børn og unge, der bærer rundt på sociale problemer, får en særlig håndsrækning.

- Ambitioner er der nok af i SIK, og der er ingen tvivl om, at de børn og unge, der spiller fodbold i Ringparken, er bedre stillet i 3. halvleg, når de har oplevet fællesskabets tryghed og omsorg, slutter pressemeddelelsen fra 3F Slagelse.

3F Slagelse støtter fodboldklubben SIK (Slagelse Idræts Klub), fordi den tager et ansvar for børn og unge - både på og udenfor fodboldbanen, siger Jane Møller, formand for 3F Slagelse.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt