Nyheder
Vi Holder Danmark I gang Vi har flere af vores medlemmer der er med at holde Danmark i gang, selvom Corona raser i landet - her er en af dem:

Jeg hedder Morten Elholm, Jeg arbejder som fleksjobber og er genbrugsvejleder hos AffaldPlus som har med genbrugspladser at gøre. Vi hjælper først og fremmest med at tage i mod folks affald, så det ikke ligger og flyder, men også at sortere i deres affald, om hvor deres affald skal hen.

En anden meget stor del af vores arbejde, er at vi sørger for at forbrændingsanlæggene får det affald de skal bruge, for at producere varme til diverse hjem.

Vi havde i starten af coronaen engang i marts-april måned 2020, lukket i en lille uges tid for private men åbent for erhverv, men pga. presset fra borgerne, åbnede vi op igen og har lige siden, syntes jeg - fået det til at fungere, også med restriktioner.

Jeg anser mit arbejde som meget vigtig og vigtigt at vi får tingene til at fungere, og derfor er taknemmelig for at vi alle sammen har kunne få det til at løbe rundt i disse tider.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt