Nyheder
Tidligere økonomiansvarlig i 3F Søhøjlandet dømt til samfundstjeneste Torsdag den 02.09.2021 faldt der dom i straffesagen mod en tidligere økonomiansvarlig hos 3F Søhøjlandet, som var anklaget for underslæb og mandatsvig. "Det er rart, at det er afsluttet" siger formanden.

I torsdags blev der sat et punktum i en sag om bedrageri, som en tidligere ansat hos 3F Søhøjlandet stod anklaget for. Den tiltalte havde tilstået svindel for cirka 160.000 kroner, og dommen lød på fire måneders betinget fængsel og 100 timers samfundstjeneste.

”Det er en lettelse endelig at få en afslutning på sagen, som i den grad har rystet os,” siger formand for 3F Søhøjlandet, Kai Høstrup.

Svindlen blev opdaget ved, at den økonomiansvarliges kørselsregnskab ikke stemte, og da revisoren gennemgik regnskabet, viste det sig, at der var overført adskillige mindre beløb til hendes private konto over en periode på godt halvandet år. Afdelingen havde udelukkende haft overskud, så ingen anede uråd.

”Det var et stort chok. Hun havde været ansat i økonomi i mere end ti år, hvor de tre var som økonomiansvarlig. Det var en meget vellidt og betroet medarbejder,” forklarer Kai Høstrup.

Den dømte har betalt alle pengene tilbage, så afdelingen ikke har lidt et tab, og procedurerne omkring økonomi er lavet om.

”Nu går samtlige bilag forbi ledelsens bord,” understreger Kai Høstrup.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt