Nyheder
Møde om udtagelse af overenskomstkrav på Industriens Overenskomst 2023 3F Storkøbenhavn havde, sammen med tre andre 3F-afdelinger, inviteret vores tillidsrepræsentanter til et møde om udtagelse af overenskomstkrav på Industriens Overenskomst 2023

Tillidsrepræsentanter fra 3F Høje Taastrup, 3F industri Vestegnen, 3F BJMF og 3F Storkøbenhavn holdt mandag aften møde om udtagelse af overenskomstkrav på Industriens overenskomst 2023.

Mødet blev afholdt i 3F Høje Taastrups lokaler og her blev alle budt velkommen af formand Søren Grøn fra 3F Høje Taastrup som efterfølgende gav ordet til gruppeformand for 3F Industrigruppen Mads Andersen. Mads Andersen havde en orientering om status på overenskomsten og forbedringerne de seneste 15 år. Herefter var der livlig debat om en række overenskomsttemaer mellem tillidsrepræsentanterne og repræsentanter for 3F afdelingerne. Alle forslag blev noteret ned og samlet sammen. Der var særligt debat om Fritvalgslønkontoen, Seniorrettigheder, pension og bestemmelser omkring skiftehold og betalingerne for at arbejde på skæve tidspunkter.

Processen efter mødet bliver, at afdelingerne selv arbejder videre med forslagene og får dem beskrevet i en form så de kan indsendes til Hovedforbundet som ændringsforslag eller nye forslag. Tillidsrepræsentanterne og medlemmerne er velkomne til fortsat at fremsætte forslag til ny overenskomst, da deadline for indsendelse af krav først er i slutningen af marts måned.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt