Nyheder
Invitation Landsbrancheklubben for Betonindustrien 2022

Betonindustriens Landsbrancheklub inviterer til årskonference
Den 21. og 22. november 2022 på Laugesens have.

 

Status fra fabrikkerne:

Sædvanen tro vil vi på årsmødet opdatere vores lønstatistik… Vi oplever at flere af vores tillidsfolk og afdelinger, bruger opgørelsen til diverse drøftelser med virksomhederne. Derfor vil vi også i år, gerne gennemgå de deltagende virksomheder mht. antal ansatte, løn og diverse oplysninger.

Udenlandske medarbejdere:

Er der udfordringer, hvilke? Hvordan ser det ud fra organisationens side?

Exo-skeletter:

Findes der exo-skeletter der kan det være en hjælp i det daglige arbejde på fabrikkerne? Findes der andre tekniske hjælpemidler der med fordel kunne benyttes.

Overarbejde, 11 timers reglen, EU arbejdstidsdirektiv.

Bliver der arbejdet alt for meget over, er det sundt/skadeligt, hvor meget må man arbejde over hvis reglerne skal følges? Effektivitet ved meget overarbejde.

OK 2023.

Gennemgang af indkomne forslag til Industri-OK, for betonindustrien.

Betonmageruddannelsen og andet relevant uddannelse.

Oplæg ved Jens Kirkegård, uddannelseskonsulent.

Klubbens generalforsamling.

Årets landsbranchemøde, er naturligvis også tiden for landsbrancheklubbens årlige generalforsamling. Deltag i års konferencen og deltag på generalforsamlingen, det er din indflydelse.

 

Årsmødet starter mandag den 21. november kl. 9.30 med morgenbrød frem til kl. 10.00 og vi slutter tirsdag den 22. november kl. 13.00 med en frokost to go. Endeligt program udsendes få dage før årsmødet.

Lyder ovenstående som lige det du skal med til, så tilmeld dig i din lokale 3F afdeling, på aktivitets nr. 1999-22-00-88

For medlemmer betales: ophold, forplejning og daglønstab samt transportudgifter efter forbundets regler for møde-og rejseudgifter.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt