Nyheder
En super god dag – for det handler om retfærdighed for danske lønmodtagere Så er aftalen om tidlig pension kommet på plads. Stor ros til regeringen og partierne bag. Tusindvis af lønmodtagere får nu retfærdighed.

For 3F har dette været en mærkesag. For få år siden samlede vi over 200.000 underskrifter, da Lars Løkke ville fremrykke den forhøjede pensionsalder. Vi har kæmpet lige siden. Nu får dem, der har arbejdet længst med de hårdeste job, endelig retfærdighed.

Det er positivt, at forliget samtidig indebærer, at seniorpensionen styrkes, så flere kan omfattes, og at der sættes penge af til arbejdsmiljøet.

Vi har set reformer skylle ind over danske lønmodtagere de sidste tyve år. Hver gang har det budt på forringelser. Ikke denne gang.

Aftalen er ligeledes fair og retfærdigt finansieret. Den finansielle sektor skal fx bidrage mere til fællesskabet. Hvor sektoren i seneste år har haft milliardstore overskud.

En særlig tak skal der lyde til Mette Frederiksen, fordi hun stod fast og til beskæftigelsesministeren og SF, Enhedslisten og DF, fordi de gjorde arbejdet færdigt.

Den 10. oktober vil skrive sig ind i historien som en af de gode dage i danske arbejdsmarkedspolitik. Men endnu vigtigere er det, at det helt kontant vil betyde, at tusinder af lønmodtagere får en bedre pensionisttilværelse.

For det handler om retfærdighed. Om at alle skal have gode år på pension.

Tryk her og læs hele aftalen..

Med venlig hilsen
Martin Jensen, Formand for 3F Vejle

3F Vejle er Vejle kommunes stærkeste fællesskab og mest nærværende fagforening.

3F Vejle vil med en klar profil vejlede, rådgive og servicere medlemmerne i overensstemmelse med samfundets og arbejdsmarkedets udvikling og til gavn for fællesskabet.

· Sjællandsgade 30 · 7100 Vejle · 
· Tlf. 70 300 910 · Fax. 70 300 911 · www.3f.dk/vejle · Mail vejle@3f.dk · 
Danmarks Stærkeste Fagforening 
Din fremtid - Vores opgave

 Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt