Nyheder
3F Vojens skifter formand Afd. formand Keld Pedersen går på pension Afd. formand Keld Pedersen har valgt at gå på pension fra den 30. juli 2021, Anette Kiel Petersen bliver afdelingens ny formand og daglig ledelse sammen med Næstformand/A-kasse leder Britta H. Nielsen.

Vagtskifte i 3F Vojens

Formand Keld Pedersen har valgt at stoppe med udgangen af juli 2021 efter mange år som formand i afdelingen. Mange beslutninger har han truffet gennem årene, men en af de rigtig svære var at forlade sin post som formand for 3F Vojens.

Keld startede sin faglige karriere som tillidsmand inden for transportbranchen. Blev valg til næstformand i 1992 og i 1994 til formand for SID Vojens. I januar 2005 blev 7 lokale KAD/SID afdelinger lagt sammen til 3F Vojens og her blev Keld valgt til at stå i spidsen som formand og er siden blevet genvalgt mange gange.

Kelds virke har været både at sikre gode løn- og arbejdsforhold på arbejdspladserne for vores medlemmer og ikke mindst hans store engagement politisk som faglig sparring og som opposition til kommunalpolitikerne.

En ting er sikkert, der blev altid lyttet når ”Den store formand fra 3F Vojens talte” sagt i en positiv ånd.

Keld har altid været engageret politisk så derfor stopper det ikke helt. Keld har valgt at stille sit kandidatur til rådighed for lokalpolitik og stiller op til kommunalvalget til november for socialdemokratiet – selvfølgelig!

Tak tillidsmand

Fra 1. august er det Anette Kiel Petersen som er ny formand.

Næstformand/A-kasse leder Britta H. Nielsen
Vagtskifte Formandsskifte i 3F Vojens 39,8 KB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt