Ledige stillinger
3F Vojens søger faglig medarbejder
Titel:
Faglig medarbejder
Afdeling:
3F - Vojens
Ansøgningsfrist:
Søg stillingen

Da en af vores faglige medarbejdere gennem mange år har valgt at gå på pension, søger vi en ny faglig medarbejder til brancheområderne Den Grønne Gruppe og Byggegruppen.

Hvem er vi?

3F Vojens er en lokal forankret fagforening med ca. 3.600 medlemmer. Vi er 13 medarbejdere fordelt på flere faglige brancheområder, A- kasse, Socialrådgiver og administration mm.

Arbejdsopgaver som faglig medarbejder

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af faglig sagsbehandling og servicering af medlemmer og tillidsvalgte inden for Den Grønne Gruppe og Byggegruppen, samt arbejde med overenskomst dækning, opsøgende arbejde og organisering inden for de to brancheområder mm.

Vi ønsker af dig

At du har et afklaret forhold til fagbevægelsen, samt at du har kendskab til enten Byggegruppen eller Den Grønne Gruppe. Du må meget gerne have flair for IT, samt gode formuleringsevner såvel skriftlig som mundtlig. Det vil være en fordel hvis du kan engelsk og evt. tysk og du skal have kørekort og bil til rådighed.

Det er et arbejde hvor du kommer i kontakt med mange mennesker og har flere forskellige samarbejdspartnere både internt og eksternt, derfor skal du gerne være udadvendt og have gode samarbejdsevner. Du skal kunne arbejde selvstændigt og være struktureret samt have overblik. Det er vigtigt, at du kan opbygge en god og positiv relation til medlemmerne.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder gode løn og arbejdsforhold, samt relevante kurser og mulighed for overlap med faglig fra Byggegruppen.

Ansøgning

Ansøgningen skal være modtaget senest mandag d. 12. juni 2023 kl. 12.00 via mail vojens@3f.dk Vi forventer at afholde samtaler torsdag d. 22. juni 2023. Ansættelse med start gerne d. 1.juli 2023.

Henvendelse kan ske til Formand Anette Kiel Petersen på tlf. 70300894 eller mobil 20209429.

Søg stillingen

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt