CV

Når du bliver ledig, skal du lægge dit cv på Jobnet.dk senest to uger efter, du er blevet ledig. På siden kan du se videoen "CV samtale".

Hvad er et CV?

Et CV er en kort, overskuelig oversigt over dine kvalifikationer fra tidligere jobs, uddannelse, kurser og andre relevante erfaringer. Du kan også skrive, hvilke ønsker du har til dit fremtidige job. Tag kun brugbare informationer med.

Hvorfor CV?

CV’et er et af dine redskaber til hurtigst muligt at få et job. Det er også et redskab, arbejdsgiverne bruger, når de søger en ny medarbejder. Det er derfor vigtigt, at dit cv er så fyldestgørende som muligt. Det betyder også, at du løbende skal vedligeholde dit cv, hvis du får nye erfaringer eller kvalifikationer.

Korte ansættelser kan godt gøre en arbejdsgiver bekymret. Skriv derfor altid, hvis det har været et vikariat, projektansættelse eller lign.

Huller i dit CV er ikke negativt, så længe der er en god forklaring. Er det barselsorlov eller orlov til uddannelse, kan du roligt skrive dem på dit cv. Har du været ledig i lang tid eller haft længerevarende sygdom, skal du ikke skrive det på dit CV eller i din ansøgning. Gem forklaringen til jobsamtalen .

Lad det fremgå af dit CV, at du holder dig i gang med forskellige aktiviteter. Det forbedrer dine kvalifikationer og viser, at du er aktiv og udvikler dine kompetencer.

Hold dit cv opdateret

Arbejdsgiverne søger medarbejdere på Jobnet.dk. Du skal derfor mindst hver syvende dag tjekke dine jobforslag via ”Min side” på jobnet.dk.

Sådan booker du selv din CV-samtale

Du kan nemt og hurtigt selv gå online og booke en CV-samtale

Når du er blevet meldt ledig skal du til en samtale i a-kassen, hvor vi hjælper dig med at gennemgå dine pligter og rettigheder. Denne samtale har du mulighed for selv at gå ind og booke online.

Se filmen om her om hvordan du booker en CV-samtale.