3F tilbyder et stort udvalg af billige feriehuse

Som medlem af 3F's fagforening har du adgang til en lang række skønne feriehuse og lejligheder i Danmark og Europa.

Find dit 3F Feriehus
Fordele
Som medlem af 3F's fagforening får du en række favorable fordele og rabatter lige fra 3F Superliga billetter til Pluskort og billige forsikringer.
Få rabat på oplevelser

Pinsen står for døren, og nu skal vi ud og opleve Danmark igen! Som 3F’er med Pluskort kan du få store rabatter på oplevelser med vandland, actionpark og historiske vingesus - som her på Arbejdermuseet!

Læs mere på Facebook
Læs mere på Facebook
Få rabat på dine forsikringer igennem 3F

Få adgang til en række attraktive forsikringer såsom:

  • Fritidsulykkesforsikring
  • Indboforsikring
  • Lønforsikring
  • Gruppelivsforsikring
  • Erstatning ved kritisk sygdom
Læs mere om forsikringer
Læs mere om forsikringer
Få fri adgang til alle 3F Superliga kampe Som medlem af 3F's fagforening kan du hente en billet til 3F Superliga-kampene og købe en ledsagerbillet med rabat.
Hent billet her
Hent billet her
Shop med rabat i mere end 1.300 butikker og webshops Med PlusKortet i hånden har du som medlem af 3F's fagforening adgang til fordele og stærke rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.
Læs mere om PlusKort
Læs mere om PlusKort
Pluskort
Får du den rigtige løn? Få et gratis løntjek Mere end halvdelen af alle danskere har oplevet, at der var fejl i deres lønseddel. Få et gratis løntjek i din 3F fagforening. Så sikrer vi, at du får den løn, du har krav på.
Bestil løntjek
Opret et gratis testamente På Testaviva.dk kan du som medlem af 3F's fagforening oprette et juridisk gyldigt testamente. Du kan også få op til fem timers gratis rådgivning fra TestaVivas jurister.
Læs mere
Få personlig og juridisk rådgivning Som medlem af 3F's fagforening kan du få gratis advokathjælp og blandt andet få svar på komplicerede sager om f.eks. skilsmisse, arv og testamente.
Spørg advokaten
Få attraktivt billån igennem 3F

Når du er medlem af 3F's fagforening og/eller kunde i Arbejdernes Landsbank, har du mulighed for at få et af Danmarks billigste billån.

Læs mere
Læs mere
Feriehuse Som medlem af 3F's fagforening kan du leje et 3F Feriehus i Danmark eller Europa.
Find dit feriehus
Folkeferie

Spar mindst 300 kroner pr. person på Mellieha Holiday Centre på Malta hos Folkeferie.dk, som medlem af 3F's fagforening.

Læs mere
Familieferie med 3F

Hold en skøn familieferie med 3F Ferie i Laugesens Have. Kun for medlemmer af 3F's fagforening.

Læs mere
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Du får desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga-billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Bliv medlem
Bliv medlem
Bliv medlem
Kontakt