Fordele
Som medlem af 3F's fagforening får du en række favorable fordele og rabatter lige fra 3F Superliga billetter til Pluskort og billige forsikringer.
Shop med rabat i mere end 1.300 butikker og webshops Med PlusKortet i hånden har du som medlem af 3F's fagforening adgang til fordele og stærke rabatter i mere end 1.300 butikker og webshops i hele landet.
Læs mere om PlusKort
Læs mere om PlusKort
Få rabat på dine forsikringer igennem 3F

Få adgang til en række attraktive forsikringer såsom:

  • Fritidsulykkesforsikring
  • Indboforsikring
  • Lønforsikring
  • Gruppelivsforsikring
  • Erstatning ved kritisk sygdom
Læs mere
Læs mere
Fri adgang til 3F Superliga 3F og fodbold går hånd i hånd og hylder fællesskabet og holdspillet. Som medlem af 3F's fagforening kan du hente to billetter til alle kampe og være en del af fællesskabet på lægterne.
Se mere her
Se mere her
Få et billigt mobilabonnement Som medlem af 3F, kan du købe mobiltelefoni gennem Alka Forsikring til lave priser.
Læs mere
Læs mere
Lej et 3F feriehus Som medlem af 3F's fagforening har du adgang til en lang række skønne feriehuse og lejligheder i Danmark og Europa.
Find dit 3F Feriehus
Find dit 3F Feriehus
Ansvarsforsikring særligt for unge

Når du er medlem af 3F og er fra 18 år til og med 25 år, er ansvarsforsikringen automatisk en del af dit medlemskab. Ansvarsforsikringen er gennem Alka Forsikring og koster ikke ekstra.

Læs mere her
Læs mere her
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Du får desuden en række favorable fordele som PlusKort, 3F Superliga-billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Bliv medlem
Bliv medlem
Får du den rigtige løn? Få et gratis løntjek Mere end halvdelen af alle danskere har oplevet, at der var fejl i deres lønseddel. Få et gratis løntjek i din 3F fagforening. Så sikrer vi, at du får den løn, du har krav på.
Bestil løntjek
Få attraktivt billån igennem 3F

Når du er medlem af 3F's fagforening og/eller kunde i Arbejdernes Landsbank, har du mulighed for at få et af Danmarks billigste billån.

Læs mere
Få personlig og juridisk rådgivning Som medlem af 3Fs fagforening kan du få gratis juridisk vejledning, også om private forhold som skilsmisse, arv og testamente. Der kan være områder, som er undtaget i den enkelte afdeling.
Spørg advokaten
Gratis fysioterapi og kiropraktor Få dækket udgifterne til behandling hos fysioterapeut eller kiropraktor, når du er omfattet af en sundhedsordning hos PensionDanmark eller Industriens Pension.
Læs mere
Folkeferie

Spar mindst 300 kroner pr. person på Mellieha Holiday Centre på Malta hos Folkeferie.dk, som medlem af 3F's fagforening.

Læs mere
Din lokale 3F fagforening Her kan du altid få hjælp af lokale eksperter, som kender dit fag og dit nærområde. 
Læs mere

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt