Nyheder
Generalforsamling grøn Grøn medlemsfremgang Kasper Johansen genvalgt efter fremgang i medlemstallet

Når en gruppeformand i sin beretning kan ”prale” af medlemsfremgang, bør man også kunne være sikker på at blive genvalgt.

Og sådan gik det selvfølgelig også for Kasper Johansen, da Den Grønne Gruppe mandag aften holdt sin generalforsamling.

Afdelingens mindste grupper har nemlig fået mere end 3 % flere medlemmer i 2021 – en fremgang på 19 stk. til 597.

- Det er vi selvfølgelig stolte af, men Henrik Andersen (gruppens faglige sekretær) sætter os nye mål, så snart vi har rundet de 600 sagde Kasper Johansen, som ellers kunne berette, at Corona og den nye ferielov havde været to af de største udfordringer i et 2021 – ud over selvfølgelig faglige sager, som stadig fylder rigtigt meget.

Der er nemlig stadig masser af udfordringer, især indenfor landbruget, hvor de udenlandske praktikanter er et stort hovedbrud. Ikke på grund af praktikanterne, men på grund af uklare regler og for mange arbejdsgivere, som gør hvad de kan for at udnytte de udenlandske kolleger.

Ellers var der gode ting at fortælle om resultaterne af OK21 på det grønne område, inden generalforsamlingen blev rundet af med en orientering fra afdelingsformand Allan Busk om afdelingen og selvfølgelig situationen i forbundet.

Ud over Kasper Johansen var der genvalg til bestyrelsen til Claus V Haulrich, Helle Faarbæk og Frank Thomsen.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt