Nyheder
Michael bruger fritiden på Europas landeveje Vores medlem Michael Birkedahl har en hobby, der bringer ham vidt omkring. Når han ikke passer sit job hos Midttransport, er han nemlig cykelmekaniker hos både juniorlandsholdet, damelandsholdet og den lokale eliteklub Team Bache-JS.dk.

- Når løbene er i gang fra marts til oktober, bruger jeg al min fritid på det, fortæller Michael Birkedahl.

I år har mekaniker-tjansen bragt ham til både Spanien, Italien, Belgien og Holland, ligesom han har været med i danske landevejsløb.

Michaels opgave er at gøre cyklerne klar før løbene, og så sidder han med i servicebilen undervejs, så han er klar til at springe til, hvis en af rytterne får en defekt eller styrtet på cyklen. Derudover bliver det til mange gode stunder med socialt samvær imellem løbene.

Vilde bjerge og møgvejr på brostenene

Nogle gange forløber etaperne ganske fredeligt. Andre gange går det helt galt. 

- Jeg var med juniorlandsholdet i Schweiz i september. Det var et rigtigt bjergløb og rytterne væltede rundt. Vi endte med at smadre tre cykler!”

Og det er ikke kun cyklerne, der kan komme i problemer under et løb:

- Vi havde et løb i Belgien, hvor det var rigtigt møgvejr. Vi kørte på glatte brosten, og vi endte med at brænde bilens kobling af.

Lige nu er cyklerne gået i vinterhi, men til februar går det løs igen. Her skal Michael med Team Bache-JS.dk på træningslejr i Spanien igen. Og så går det ellers derudad derfra i en tætpakket cykelsæson.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt