Nyheder
Har du Danmarks bedste arbejdsplads? Når 3F kårer Årets Arbejdsplads 2022, bliver det 30. gang, at den prestigefulde pris uddeles. Det er nu, du skal overveje, om din arbejdsplads skal med i konkurrencen.

Allerede nu kan du indstille din egen arbejdsplads til 3F’s og Fagbladets konkurrence om at blive Årets Arbejdsplads 2022.

Er samarbejdet på din arbejdsplads eksemplarisk? Gør I noget helt ekstraordinært, som alle burde vide? Så bør du overveje, om du skal indstille netop din arbejdsplads i konkurrencen.

3F leder efter arbejdspladser, som er så gode, at en eller flere medarbejdere synes, den fortjener en pris. Det er kun de ansatte selv, som kan stå bag en indstilling.

Bedømmelserne sker efter objektive kriterier indenfor områder som arbejdsmiljø, samarbejde, klima, trivsel, sundhed og socialt ansvar.

Samtidig må det gerne være en arbejdsplads, som har noget særligt eller noget ekstra, som kan inspirere andre virksomheder.

For 30. gang

Kåringen af Årets Arbejdsplads er en lang og stolt tradition. Den første konkurrence fandt sted i 1990, og er foregået lige siden, dog med ganske få undtagelser. 2020 var en af undtagelserne, og årsagen var corona-krisen, som gjorde det umuligt at gennemføre. Det betyder, at konkurrencen i 2022 finder sted for 30. gang.

I spidsen for dommerkomiteen er 3F’s forbundsformand. De øvrige dommere er 3F’s ledelse, foruden to eksterne dommere, som er administrerende direktør og ejer af virksomheden Linak A/S på Als, Bent Jensen, og administrerende direktør i PensionDanmark, Torben Möger Petersen.

Når alle indstillinger er grundigt gennemgået, udvælges tre virksomheder til at gå videre i konkurrencen. De tre finalister får derefter besøg af dommergruppen.

Kåringen af Årets Arbejdsplads 2022 vil formentlig finde sted i begyndelsen af 2023.

Sådan gør du

Du kan indstille netop din arbejdsplads via linket her 3f.dk/indstil. Sidste frist for at foreslå din arbejdsplads er 2. marts 2022.

Hvis du sender dit forslag, er det vigtigt, at du giver nogle gode grunde til, at I bør gå videre, så dommerne har et godt grundlag at vurdere ud fra.

2021-kåring udsat til marts 2022

Også i 2021 blev konkurrencen i øvrigt corona-ramt. Kåringen skulle nemlig have fundet sted sidst i januar, men blev udskudt på grund af restriktioner og høje smittetal. Derfor er den begivenhed udskudt til marts.

I 2021 er finalisterne Novo Nordisk (Bagsværd/flere steder), Guldfeldt Tømrer-Snedker (Odense), og Entreprenørafdelingen i Middelfart Kommune. I 2020 var konkurrencen aflyst.

De senere års vindere:

  • 2019: Kamstrup, Skanderborg
  • 2018: Midtvask, Århus
  • 2017: Malmos, Roskilde

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt