Als
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Als. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Husk, at du har disse forsikringer via din pensionsordning

Når du tænker pension, er forsikring måske ikke lige det første, der falder dig ind. Men din pensionsordning indeholder også forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet. Herunder kan du læse mere om, hvordan de dækker.

12 ideer til julegaveindkøb med PlusKort

Julen står for døren, og det er tid til at få styr på julegaverne. Med PlusKort sparer du penge på et bredt udvalg af produkter, som vil bringe glæde hos alle aldersgrupper. Netop nu kan du også være med i...

Skal du have en ekstra julegave i år?

Spil med i PlusKort julekalenderen, og vind tøjgavekort, sæsonkort til forlystelsesparker, gavekort til oplevelser og meget andet.

Julehygge

Torsdag den 8. december 2022, kl. 10.00 – 15.00 byder vi medlemmerne på gløgg og æbleskiver

Ansvarsforsikring der ikke koster ekstra

Er du mellem 18 år og 25 år, er der her en helt særlig medlemsfordel der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting.

3F Als søger faglig sekretær

Ansøgningsfrist er den 2. november 2022 3F Als søger en udadvendt og engageret faglig medarbejder til at varetage opgaver indenfor Offentlige, Privat rengøring, Restaurationsbranchen og Transport, - overenskomster.

Valgmøde

Lav din egen juledekoration

Kom og lav din egen juledekoration Husk alm. saks, beskæresaks, Urtekniv, limpistol og gerne en forlængerledning. Gå evt. en tur i naturen og find ting til din dekoration og tag med. Tag din arbejdskollega under armen og få nogle hyggelige...
Medlemsblade Se alle

Fagbladet 7/2022

Læs bl.a. om at priserne på el, gas og dagligvarer er skudt i vejret. Det betyder, at du har brugt et helt års budget i starten af december, medmindre du har skåret i forbruget.

Fagbladet 6/2022

Læs bl.a. om: Skyggemedarbejdere. En tragisk ulykke har kastet lys over den skjulte rengøring, der foregår efter lukketid.

Alsnyt nr 3 2022

Læs det nye Alsnyt

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt