Arbejdsliv Plus
Få rabat på oplevelser som medlem af 3F Forårets fridage er en oplagt mulighed for at bruge lidt ekstra tid med familien. Med PlusKort får du rabat på en lang række oplevelser.

Påsken er en tid med traditioner og hyggelige aktiviteter, hvor mange har ekstra fridage. Det er også den uge, hvor en lang række danske attraktioner åbner dørene for første gang i 2023.

Som medlem af 3F kan du få rabat gennem PlusKort. På den måde kan du slippe lidt billigere, hvis en fridag skal bruges på en fornøjelsestur.

Find alle rabatter med PlusKort
Skal det kilde i maven?

For eksempel slår både Bakken og Tivoli dørene op 31. marts. Tivoli udbyder særpriser på både indgang og turpas, og på turbåndsbilletter fra Bakken er der 20 procents rabat – så længe man husker at bestille dagen før. Og når sulten melder sig, giver et Pluskort ti procent rabat på Restaurant Bakkens Perle.

Dagen efter, 1. april, åbner flere jyske forlystelsesparker. Her åbner Legoland, hvor man kan spare helt op til 43 procent, samt WOW Park i både Billund og Skjern, hvor der er op til 26 procent rabat.

6. april åbner aarhusianske Tivoli Friheden. Her giver PlusKortet op til 27 procent i rabat på entré.

Er du mere til dyr?

Hvis rutsjebaner og karruseller ikke lige er sagen, er der også rabatter på lidt roligere attraktioner.

Et PlusKort giver 15 procent rabat i København Zoo og 20 procent rabat i Aqua Akvarium og dyrepark i Silkeborg.

Skal det være indendørs?

Indtil nu har de nævnte aktiviteter været overvejende udendørs. Og det danske vejr kan være en kende ustadigt. Skulle vejret vise sig fra sin kedelige side, eller hvis museer er mere interessante, er der også muligheder for rabatter her.

Lige ved Odense Station ligger Danmarks Jernbanemuseum, hvor du kan få 25 procent rabat med et PlusKort.

Og knap 50 kilometer sydpå i Svendborg giver et PlusKort 20 procent rabat på Danmarks Forsorgsmuseum, der er nordens bedst bevarede fattiggård.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt