Madplan aftensmad en hel uge
Fyldte pandekager med rester af chili con carne og butter chicken

Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video.
Huskeliste Ingredienser
  • Resterne af chili con carne og butter chicken.
  • 1 pakke wraps
  • ½ pose revet ost

HUSK!
Tag kyllingebrystet op fra frost til stegte ris med kylling.

Tænd ovnen på 170 grader varmluft.

Fyld chili con carne i nogle pandekager og butterchicken i de andre.

Når du skal folde dine pandekager, kan du med fordel starte med at folde ”enderne” ind, inden du folder toppen og bunden ind. På den måde får du en lille pakke, så fylder bliver i pandekagen.
Læg pandekagerne i et ildfast fad og drys med ost.

Bages i oven cirka 15-20 minutter til fyldet er gennemvarmt og osten gylden.



Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt