Madplan aftensmad en hel uge
Stegte kyllingelår med grøn ærtehummus og salat

Sådan kommer du igang
Du skal acceptere marketing cookies for at se denne video.
Huskeliste Ingredienser
  • 2 kyllingelår med overlår
  • 1 tsk salt
  • ¼ tsk peber
  • 1 tsk paprika
  • ½ dåse kikærter
  • 2,5 dl grønne ærter, det kan sagtens være dem fra frost.
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • Neutral olie, fx rapsolie
  • 1/2 pose blandet salat eller anden salat
  • 1/2 løg, hakket
  • 1 gulerod, revet
  • Evt. citron

HUSK!
Resterne af kødet fra kyllingelårene plukkes og gemmes til på onsdag. Overskydende hummus gemmes også til onsdag, men er også godt som grøntsagsdip til en aftensnack.

Tirsdag skal du bruge en marinade til din kylling. Den skal du forberede mandag.
Se hele opskriften for butter chicken

Stegte kyllingelår

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

Kom kyllingelår og overlår i et ovnfastfad, gnid dem ind i lidt neutral olie, salt, peber og paprika. Steg dem i ovnen i cirka 45 minutter.

Kyllingen må ikke stege tør, så hæld en smule vand i bundet af fadet, og tjek løbende, at der er lidt væske i bunden.

Grøn ærtehummus

Dræn og skyl kikærterne og blend dem med 2 dl grønne ærter, lidt salt, et fed hvidløg og to spsk. neutral olie

Smag til med salt og evt. citronsaft. Hvis den er for tyk eller ikke er helt glat nok, kan du tilsætte lidt mere olie og blende igen.

Salat Bland salat, ½ dl ærter, løg og revet gulerod, og vend det med en teske olie og lidt salt og peber.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt